[B3 1,8S] Srebna strzała- Come Back :)
Zgodnie z planami usunąłem znaczki z tylnej klapy , zostawiając tylko pierścienie na środku . Zagościła naklejka klubowa z czego się bardzo cieszę. Założyłem grill bez znaczka i moim zdaniem jest ok . Pomalowałem także progi pod kolor ale jednak czarne wyglądały lepiej i wróciłem do nich. Planuje wymienić jeszcze żarówki w kierunkach przednich na chromy żeby nie było tej pomarańczowej poświaty w kloszach. Więcej zmian na zenątrz na razie nie będzie, trzeba odkładać na kasę na glebe
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Co do wydechu to na razie nie mam czasu porządnie go wyczyścić , być może kiedyś zagości dwu rurka chociaż ten też mi odpowiada . Gleba będzie -40 ponieważ mam amortyzatory w dobrym stanie a do -40 mogą zostać seryjne. We wnętrzu zmian na razie nie ma , tej kierownicy Raid'a nie mam już od paru miesięcy (czego teraz żałuję) , kiedyś zagości jakaś sportowa ale tylko z tych oryginalnych trójramiennych. Fotele ori , chociaż ten od kierowcy już się rozdziera na trzymaniu bocznym , tak że jednym z pierwszych modów w środku będą fotele , wiadomo ze Recaro byłyby najlepsze ale realnie patrząc założę ori sportowe np z 16V albo z Golfa. Audio gra seria przód , radio gamma ,z tyłu 16ki calibra (takie ktoś założył). Pod maską wszystko ori , i tak na razie pozostanie . A tak powinna wyglądac za jakieś parę miesiecy :
to Cię zaskoczę że wcale tak nie jest i to nie tylko w moim wypadku(możesz obejrzeć fotki w moim temacie) a to dlatego że wizualnie wydaje się jakby stała prosto dlatego że przednie nadkola są lekko wyżej profilowane :lol:
P.S. na seryjnych amorkach 60/40 też da rade ale szybko się skończą i będzie podskakiwać auto
P.S. na seryjnych amorkach 60/40 też da rade ale szybko się skończą i będzie podskakiwać auto