Moderatorzy
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Panowie, kilka uwag (oczywiście nie tylko do "nowicjuszy")
:
- nie bójcie się kasować tematów - tzn jeśli widzicie, że złamany jest regulamin i nie ma w nim żadnych (lub nawet żadnych sensownych) odpowiedzi to proponuję wywalic w kosmos ten temat. Zamykanie wątków powoduje zapychanie bazy i w konsekwencji prowadzi do błędnego koła, bo szukamy konkretnego hasła to otwiera nam się lista tematów zamkniętych w których nota bene nic nie ma konkretnego - a moderacja własnie ma służyć przejrzystości forum - to jest moja subiektywna opinia nad którą warto się zastanowić
- jeśli edytujecie, poprawiacie i w jakikolwiek inny sposób ingerujecie w zgłoszone do moderacji wiadomości to odznaczcie je w panelu zgłoszonych postów (z prawej strony opcja "usuń zgłoszenie")
I na koniec pytanie, co do jasnej ciasnej stało się z Dankiem że stracił swój zielony kolor?
- nie bójcie się kasować tematów - tzn jeśli widzicie, że złamany jest regulamin i nie ma w nim żadnych (lub nawet żadnych sensownych) odpowiedzi to proponuję wywalic w kosmos ten temat. Zamykanie wątków powoduje zapychanie bazy i w konsekwencji prowadzi do błędnego koła, bo szukamy konkretnego hasła to otwiera nam się lista tematów zamkniętych w których nota bene nic nie ma konkretnego - a moderacja własnie ma służyć przejrzystości forum - to jest moja subiektywna opinia nad którą warto się zastanowić
- jeśli edytujecie, poprawiacie i w jakikolwiek inny sposób ingerujecie w zgłoszone do moderacji wiadomości to odznaczcie je w panelu zgłoszonych postów (z prawej strony opcja "usuń zgłoszenie")
I na koniec pytanie, co do jasnej ciasnej stało się z Dankiem że stracił swój zielony kolor?
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Moderatorów wdg mnie jest tyci przy mało. Userów jest coraz więcej a co za tym idzie to i tematów i postów. Pamiętam jak na początku istnienia forum kiedy to dawno nie było jeszcze centrum codziennie czytałem sam przynajmniej raz dziennie wszystkie posty. Teraz jest to a wykonalne. Może jeszcze kogoś zatrudnić? Z jedną osobę - było by wszystkim łatwiej i nie musieli byście się tak sprężać.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Potwierdzam. Ostatnio nie natykam się na jakieś większe niezgodności z tematem. Od czasu do czasu jakiś temat poleci do kosza, kogoś upomni się o TAGi, ale generalnie tragedii nie ma.Solskier pisze:Wg mnie dużo ludzi nauczyło się szanować regulamin i nie ma jakoś zbytnio dużo roboty, ale nich wypowie się reszta kolegów.