Panowie Wszechmogący - mam prośbę.
Nie wiem jak Was, ale mnie irytują tego typu wpisy odnośnie miejsca pochodzenia klubowicza:
- ze wsi,
- z dupy,
- z kontowni,
- zza miedzy,
- z kąd koła niosą.
Jak się da to zróbcie coś z tym, bo moim zdaniem ani to nie jest mądre ani splendoru nam jako forum raczej nie dodaje.
Nie wiem jak Was, ale mnie irytują tego typu wpisy odnośnie miejsca pochodzenia klubowicza:
- ze wsi,
- z dupy,
- z kontowni,
- zza miedzy,
- z kąd koła niosą.
Jak się da to zróbcie coś z tym, bo moim zdaniem ani to nie jest mądre ani splendoru nam jako forum raczej nie dodaje.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Również uważam takie wpisy za niewłaściwe. Nawet niedawno zwracałem komuś uwagę na to. Dla mnie osobiście wystarczy region lub województwo. Nic się nie stanie jak ten punkt profilu w ogóle przestanie istnieć. Inna sprawa, że łatwiej jest się zorientować kto w razie czego mieszka najbliżej i poprosić go o pomoc, radę, przysługę (np. o obejrzenie autka). Proponuję albo zwracać takim userom uwagę, żeby to poprawili i wpisywali przynajmniej region, albo wykasować ten punkt profilu.
Tłumaczenie, że ktoś boi się złodziei do mnie nie przemawia. Skoro boi się złodzieja to po kiego podaje szczegóły tego co zrobił w autku, przedstawia całe fotostory, na którym dokładnie widać skąd autko pochodzi. Złodziej z tamtych okolic na pewno doskonale się orientuje jak wygląda jego miasto i gdzie były robione zdjęcia. Incognito? A jakież to incognito
W dzisiejszych czasach można się o userze dowiedzieć wszystkiego (no prawie) nie wychodząc z domu. Internet nie daje żadnej anonimowości.
Tłumaczenie, że ktoś boi się złodziei do mnie nie przemawia. Skoro boi się złodzieja to po kiego podaje szczegóły tego co zrobił w autku, przedstawia całe fotostory, na którym dokładnie widać skąd autko pochodzi. Złodziej z tamtych okolic na pewno doskonale się orientuje jak wygląda jego miasto i gdzie były robione zdjęcia. Incognito? A jakież to incognito
Myślę, że dobrym pomysłem byłoby podawanie w polu "Skąd" liter z tablicy rejestracyjnej określających miejsce zarejestrowania auta.
W moim przypadku Zambrów - BZA, lub Warszawa - WA.
Szanse na "odnalezienie" auta przez potencjalnego złodzieja są mniejsze a przy okazji wiadomo z jakiego regionu klubowicz pochodzi.
Jeżeli dla kogoś będzie to nadal zbyt duża dokładność to może podać dowolny rejon, nawet odległy, z drugiego krańca Polski. Ważne by nie było takich "wieśniackich" wpisów jak np. z "dupy".
W moim przypadku Zambrów - BZA, lub Warszawa - WA.
Szanse na "odnalezienie" auta przez potencjalnego złodzieja są mniejsze a przy okazji wiadomo z jakiego regionu klubowicz pochodzi.
Jeżeli dla kogoś będzie to nadal zbyt duża dokładność to może podać dowolny rejon, nawet odległy, z drugiego krańca Polski. Ważne by nie było takich "wieśniackich" wpisów jak np. z "dupy".
-
noorbi
-
noorbi