godne przemyśleniagrzechas_audi pisze:progresywne sprężyny -40, auto dobrze wygląda i jest w miare komfort :mrgreen:
AUDI COUPE by Carol
Przyszedł czas aby uzupełnić małe braki .
Na pierwszy ogień poszedł przód audi .
Założyłem listwy której brakowało , narazie jest czarna będzie w kolorze jak będzie malowany zderzak , i zostały pomalowane ramki lamp .
później przyszedł czas na fotele , poprzednio były dwa inne :
obecnie są fotele z Audi Quattro :
i ostatni modzik piękne naklejki załatwił mi wujek krystian (Audi_A6) :mrgreen: :
Na pierwszy ogień poszedł przód audi .
Założyłem listwy której brakowało , narazie jest czarna będzie w kolorze jak będzie malowany zderzak , i zostały pomalowane ramki lamp .
później przyszedł czas na fotele , poprzednio były dwa inne :
obecnie są fotele z Audi Quattro :
i ostatni modzik piękne naklejki załatwił mi wujek krystian (Audi_A6) :mrgreen: :
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Wnętrze malina jak wiesz, ale szkoda bo koleżanki Ci szybko nowe foteliki wygniotą <palma> więc oszczędnie. Ze starych foteli zrobimy se siedziska do garażu, będziemy mieli na czym odpocząć przy browarze haha
Przód do malowania. Zrobimy zderzak i listwę w kolor będzie malina :mrgreen:
Naklejka? No to wiadomo ekstraklasa, piękny gadżet który zmienia wygląda auta, odrazu wzbudza on większy podziw u dziewczyn, a kolesie łamią karki oglądając się za Tobą jak lansujesz się po mieście.
Wogóle to oddaj mi kasę za nią <mikolaj>
Serio to te dziury są po oryginalnym drewnie. Karol nie miał czym palić w piecu....
Tak, wiec oczekując na felgę i zawias pozdrawiam serdecznie.
Wuj :mrgreen:
Przód do malowania. Zrobimy zderzak i listwę w kolor będzie malina :mrgreen:
Naklejka? No to wiadomo ekstraklasa, piękny gadżet który zmienia wygląda auta, odrazu wzbudza on większy podziw u dziewczyn, a kolesie łamią karki oglądając się za Tobą jak lansujesz się po mieście.
Wogóle to oddaj mi kasę za nią <mikolaj>
wloty powietrza :mrgreen:wujo1 pisze:mnie to zastanawia co było tam co jest 6 dziur
Serio to te dziury są po oryginalnym drewnie. Karol nie miał czym palić w piecu....
Tak, wiec oczekując na felgę i zawias pozdrawiam serdecznie.
Wuj :mrgreen:
drewno które ciężko dostać ale półka bedzie wymieniana z tego powodu :mrgreen:wujo1 pisze:mnie to zastanawia co było tam co jest 6 dziur
[ Dodano: 2008-10-22, 20:47 ]
Musze się przyznać wuj ma racje , ale powiem wam jak podrzuciłem do pieca to się całą noc chaiczyło <ok>AUDI_A6 pisze:Karol nie miał czym palić w piecu....
- przemko1982
- Audi 80 Klub