..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
oj chyba bedziesz sie musial porzadnie starac zeby ja przekonac .. aha ! tylko nie wspominaj nic o tym ze juz nigdy nie bedzie sie samochod nadawac do codziennej jazdy :mrgreen: takze jak nasz zamiar zdubowac cos dobrego to zbieraj na drugi woz rownolegle albo przyzwyczajaj powoli zone do komunikacji miejskiej pozdroooo pozdroooomaniekmac pisze:Fajna - jak pomyślę co mnie czeka zeby dojść do tego to boję się myśleć a już nie wiem co żona by pomyślała <mur> <mur> <mur> <mur> Pozdrawiam ziomala
update niunia zostaje u mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
marcinelk13 pisze:[quote="duo]
update niunia zostaje u mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie nie nie teraz to idzie zima, niunia do garażu i zaczynam rozkładać ja go gołej blachy ... po nowym roku składamy od nowa na nowych rewzaniach, ale o tym kiedy indziej :mrgreen:marcinelk13 pisze:czyli teraz wsadzasz AAN i rezasz Quattro ? <rotfl> <lol>
Ostatnio zmieniony 24 paź 2008, 20:17 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
... I dla takich ludzi warto śledzić fora :mrgreen:duo pisze: nie nie nie teraz to idzie zima, niunia do garażu i zaczynam rozkładać ja go gołej blachy ... po nowym roku składamy od nowa na nowych rewzaniach, ale o tym kiedy indziej :mrgreen:
Dzięki takim zapaleńcom tzw Napaleńcom bo zakupie przez tate Audi jestem chory na punkcie tej marki :mrgreen:
... Pozdro Duo Wariacie :mrgreen:
Koniecznie w przyszłym sezonie wpadam do Lublina na jakiś wasz zlot 8-)
...