wszyscy bluzgacie za to co kolega zrobił z tą coupe'tą
...i dobrze bo taki [EDITstajl nie pasuje do audi :roll: - może miałeś jakąś wizje, ale przykro mi bo Ci nie wyszło
PS. dlaczego masz napisane że jesteś z Żor, a blachy na aucie masz Pszczyńskie?
moje audi coupe po delikatnej odnowie.
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
jak dla mnie do wymiany obydwa zderzaki i pewnie dokładki progów tez nie tęgo mi się widzą, i myśle że wtedy i to malownie znośniej by się prezentowało a tak to wzrok może i ono przykuwa ale jakie budzi odczucia?????? ale jeżeli Tobie tak się podoba no to tak będzie ale wielkiego uznania to mieć nie będziesz - pozdrawiam
Jeżeli chodzi o dwukolorowe malowanie to jeżeli poprowadzi się linię przejścia pomiędzy kolorami w odpowiednim miejscu i dobierze do siebie kolory to może się to prezentować całkiem ciekawie, w przypadku twojego auta zamieniłbym kolory miejscami, a najlepiej zostawił jeden kolor, lub ewentualnie tylko dach i słupki na czarno, zderzaki, progi, małe koła i zdekompletowany (reflektory od sedana/avanta) przód są zdecydowanie na nie. Napisałeś żeby wypowiadały się osoby lubiące tuning, ja lubię ale dopasowany stylem do marki samochodu, a w przypadku Audi jak i innych niemieckich samochodów najlepiej pasuje styl niemiecki, w skrócie nisko, gładko, szeroko. Twoje auto, twój styl modyfikacji, ale wypowiedzą się zarówno osoby, które lubią tuning, jak i te które go nie lubią.