Zostaw ten, dzięki niemu masz większy docisk na tylną belke Możesz zjadać winkle <cieszy>maskeda pisze:sciagnalem wczesniej spojler ale zalozylem go z powrotem bo wydawal sie jakis taki goly i kazdy mowil ze lepiej juz wyglada z tym spojlerem a ja nie chce typowego spojlera od audi chce wstawic inny mniejszy bo fakt ten jest za duzy
[B4 F&F style] moje cacko
-
- Forum Audi 80
widac ze autko wymaga usuniecia troche zbednych rzeczy, choc taki spojler to musi byc ciekawa sprawa, jadac z dziewczyna na piknik nie musisz martwic sie ze nie znajdziesz stolika zeby postawic gdzies harbatke czy kawke, pozatym bedac w podrozy jak nie masz statywu do aparatu to kladziesz go na spojlerze i cykasz fotki hehehe ))
Nie wiem czy zauwazyliscie ale tez na przednim blotniku tez cos takie czarne jest. Co to ???? to jakas nakladka czy ktos pomalowal brzegi na czarno ?
Nie wiem czy zauwazyliscie ale tez na przednim blotniku tez cos takie czarne jest. Co to ???? to jakas nakladka czy ktos pomalowal brzegi na czarno ?
hehe.. to wychodzi na to, ze ten spolier to trzy w jednym, stolik, statyw i spolier, dobre :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nie moglem z tego tekstu wytrzmyac, jaka silna argumentacja na + tego spoliera..mellow_pak pisze: jadac z dziewczyna na piknik nie musisz martwic sie ze nie znajdziesz stolika zeby postawic gdzies harbatke czy kawke, pozatym bedac w podrozy jak nie masz statywu do aparatu to kladziesz go na spojlerze i cykasz fotki hehehe ))
P.S fajna bryka, spolier jest okey
-
- Forum Audi 80