już się wydało ? echh dziś się dowiedziałem iż moje auto zostało zgłoszone do konkursu przez Lubelski Klub Audi .. co z tego będzie - zobaczymy. Napewno póki co jest mi bardzo miło z tego powodu :oops:szuan pisze:duo, chodzą słuchy po mieście że Twoja gangsterka rodem z hameryki bedzie w "tefałenie"? czy to prawda? <ok>
pozdro ziąąąąą
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
a na końcu programu będzie widniał napis:duo pisze:szuan napisał/a:
duo, chodzą słuchy po mieście że Twoja gangsterka rodem z hameryki bedzie w "tefałenie"? czy to prawda?
pozdro ziąąąąą
już się wydało ? echh dziś się dowiedziałem iż moje auto zostało zgłoszone do konkursu przez Lubelski Klub Audi .. co z tego będzie - zobaczymy. Napewno póki co jest mi bardzo miło z tego powodu
MADE BY DUOWARIAT
nie żebym sie komuś podlizywał ale jedno ze zdjęć tego napaleńca fury mam na tapecie
Kolejna porcja świeżych fotek, kolejna sesja - tym razem z Gleniem podczas drugich urodzin cultstyle zamość, na które zostałem zaproszony - za co serdecznie dziękuję Glenio, Kamil, Kych oraz inni. Zapraszam do obejrzenia fotek ... nisko, twardo i szeroko, tak się jeździ w Polsce! Glenio - dzięki za sesję z rodzynkiem.
... DUo Bracie Wariacie :mrgreen:
Widać że cały czas dłubiesz ReZasz i na zloty jeździsz, auto bardzo fajne <ok>
Mało kto ładuje tyle serca w auto co Ty i dlatego szacunek za to :mrgreen:
... Może ktoś wymyśli coś z tą tablicą tylną jak się ma lampy USA/Japan bo ta tablica co masz i tą co FranoF1 zaadaptował jakoś nie pasuje moim zdaniem :mrgreen:
Reźnij tablice i będzie super delux
Widać że cały czas dłubiesz ReZasz i na zloty jeździsz, auto bardzo fajne <ok>
Mało kto ładuje tyle serca w auto co Ty i dlatego szacunek za to :mrgreen:
... Może ktoś wymyśli coś z tą tablicą tylną jak się ma lampy USA/Japan bo ta tablica co masz i tą co FranoF1 zaadaptował jakoś nie pasuje moim zdaniem :mrgreen:
Reźnij tablice i będzie super delux