[B4 F&F style] moje cacko
zeby sciagnac naklejki to bedzie zbyt kosztowne wiec zostana. a "deske" sciagne tylko jak na razie bede musial jezdzic z zaczepami bo bedzie ttzeba zaspawac otwory te co poprzedni wlasciciel zrobil w klapie na ten spojler.z przodo mam blotniki do wymiany a tak poza tym to stan techniczny jest ok.silnik 2.0 e 115km ABK z gazem,rocznik 93
[ Dodano: 2008-10-27, 11:35 ]
co wiecej zdziwilem sie jak go kupowalem ze nie ma abs,mam w nim elektryczna regulacje swiatel,szyby przod elektr. tyl niestety manual,elektr,szyberdach,wspomaganie,central zamek na pilota z alarmem,koncowke wydechu ale mi sie nie podoba skory na drzwiach ale tylko do polowy,
[ Dodano: 2008-10-27, 11:35 ]
co wiecej zdziwilem sie jak go kupowalem ze nie ma abs,mam w nim elektryczna regulacje swiatel,szyby przod elektr. tyl niestety manual,elektr,szyberdach,wspomaganie,central zamek na pilota z alarmem,koncowke wydechu ale mi sie nie podoba skory na drzwiach ale tylko do polowy,
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
kolego to sa naklejki a nie pomalowane, więc o jakich Ty kosztach mówisz bo nie rozumiem? Tu nie widzę żadnego nakładu finansowego, są specjalne cieniutkie nożyki, wyglądające jak żyletki i tym ściągasz naklejki.. Sam możesz to zrobić, ja ściągałam w ten sposób naklejki z klapy, które koledzy z vag-a przykleili mi 'nie równo' i nie w tym miejscu co trzeba i na dodatek bez mojej zgody ale to nie ważne.. Mówię Ci, spokojnie to zejdzie..
Co do spoilera.. jeśli już chcesz coś mieć na klapie, załóż sobie duużoo mniejszy spoiler na cztery łapki, często takie można spotkać w B3 i B4 ..
Jak narazie zazdroszczę jednego - silnika..
Co do spoilera.. jeśli już chcesz coś mieć na klapie, załóż sobie duużoo mniejszy spoiler na cztery łapki, często takie można spotkać w B3 i B4 ..
Jak narazie zazdroszczę jednego - silnika..
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ewelina przyznaję rację . Weź się za swój samochodzik a na pewno będzie bardzo ładnym i zadbanym egzemplarzem. Hmm dziwi mnie jedno Twoje zdanie, ze nie podoba Ci się ori lotka na klapę :roll: , a ta Twoja Ci się podoba?...Zrozumiałbym jakbyś miał całe auto jakoś ospojlerowane ale ty przecież masz tą lotkę tylko...i oczywiście kołpaki z naklejkąEwelinaCzarna pisze:widzę, że Ty straszny niedowiarek jesteś i wszelkie prace jakie trzeba wykonać przy audi, oddajesz komus.. dlaczego?
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
KLAKSON dajmy już koledze spokój.. chyba zrozumiał, że ten spoiler poprostu nie pasuje, a ori ma prawo mu się nie podobać.. Dajmy mu czas do nawrócenia :mrgreen:
aaa powiedz co jest precyzyjnego w zdjęciu naklejek czy zrobienie polerki hmmmm? bo ja mówię o tego typu sprawach ...maskeda pisze:jakies precyzyjne sprawy to nie dla mnie
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
A Ty się zachowujesz jak małe dziecko, które nie dostało zabawki .. :!:
Naprawdę chcemy Ci pomóc, krytyka jest, bo jak widzisz, każdy uważa tak samo.. My mówimy co myslimy o twoim aucie, nie zawsze będzie słodzenie, sama się o tym przekonałam, powiem inaczej.. Często szczere słowa krytyki bardziej motywują od nieszczerego słodzenia...
Tak więc przestań się mazać, weź się w garść i zacznij działać.. Sam możesz zrobic to co nikomu sie nie podoba.. Wystarczy chcieć i kochać to auto ..
Dobra dośc tego O.T. ....
Naprawdę chcemy Ci pomóc, krytyka jest, bo jak widzisz, każdy uważa tak samo.. My mówimy co myslimy o twoim aucie, nie zawsze będzie słodzenie, sama się o tym przekonałam, powiem inaczej.. Często szczere słowa krytyki bardziej motywują od nieszczerego słodzenia...
Tak więc przestań się mazać, weź się w garść i zacznij działać.. Sam możesz zrobic to co nikomu sie nie podoba.. Wystarczy chcieć i kochać to auto ..
Dobra dośc tego O.T. ....
Ostatnio zmieniony 27 paź 2008, 12:06 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.