oooo 80 b3 coupe
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
na fotki chwilke poczekacie bo nie mam jak ich zrobic:/ praca pozno sie konczy wiec nie oplaca sie juz robic wiec najpredzej beda w weekend jak bedzie chwilka czasu aby pojechac na jakas miejscówke i porobic, a najpierw i tak umyc bedzie trzeba bo zaczela sie nie ciekawa pogoda:/
a teraz dzieki za slowa uznania:)
a teraz dzieki za slowa uznania:)
no chcieliście zdjęcia wnętrza ale nie było na to czasu i się nie znalazlo:/ ale za to spotkała mnie ostatnio mała nieprzyjemność, gościu po pijanemu cofając trafił mnie swoim tylkiem:/ akurat wjeżdżałem gościu się zatrzymał ale potem jakimś dziwnym trafem zaczął dalej wyjeżdżać i dostałem
z ubezpieczalnia wszystko juz w sumie załatwione, czekam powoli na wypłatę odszkodowania i rozglądam się za kolejnym autkiem, oczywiście w grę wchodzi tylko i wyłącznie kolejne oooo
ps. auto będzie do sprzedania, po rozmowie wstępnej z blacharzem przed tym jak rzeczoznawca przyjechał koszt naprawy to około 1200 zł. z wymiana drzwi i tylnej ćwiartki i malowaniem.
z ubezpieczalnia wszystko juz w sumie załatwione, czekam powoli na wypłatę odszkodowania i rozglądam się za kolejnym autkiem, oczywiście w grę wchodzi tylko i wyłącznie kolejne oooo
ps. auto będzie do sprzedania, po rozmowie wstępnej z blacharzem przed tym jak rzeczoznawca przyjechał koszt naprawy to około 1200 zł. z wymiana drzwi i tylnej ćwiartki i malowaniem.
no co poradzić ludzie jeżdżą po pijanemu i nic się nie zrobi, dobrze ze choć zdążyłem zapamiętać numery gościa i dzięki temu udało się go szybko znaleźć, wiec teraz to tylko można mu współczuć bo stracił prawo jazdy, ale prędzej czy później i tak by się to stało jeżeli się jeździ po używkach. a samochód to rzecz nabyta wiec zawsze można mieć kolejny i właśnie już jedna coupa jest na oku w q i silniczku 2.3, wiec czekam teraz na odszkodowanko popcham ten i kupi się kolejny:)