[B4 F&F style] moje cacko
k..... a wy nie potraficie nic oprocz krytyki??????
z tego co widze to nic wam sie nie podoba.
1) nie zmienie kierownicy bo ta mi sie podoba!
2)metal moze ty masz grill z siatki bo ja nie! i tego tez nie zmienie bo mi sie ori nie podoba ze znaczkiem
3)wole takie kolpaki niz teori pelne bo tamte sa totalnie do kitu,fakt beda z czasem alu ale jak narazie nie mam zamiaru zmienic tych kolpakow zostaje przy tych!
4)naklejki zostaja
5) tak chce usunac zaczepy i wstawic ori ale nie od b3 a jak nie to bedzie gola klapa
6)szczerze widzialem na tej stronie pare gorszych aut od mojej
7)i zrozumcie w koncu ze tez miany wprowadzil poprzedni wlasciciel a nie ja!to nie ja zalozylem terzeczy :evil:
7)brewki tez uwazam ze daja dziwny efekt troche nie pasuja i tez je chyba raczej usune
[ Dodano: 2008-10-27, 23:25 ]
sorka uniosłem sie troszke :roll:
[ Dodano: 2008-10-27, 23:31 ]
aha te zaczepy sa nie tylko przykrecone ale pomiedzy nimi a klapa jest guma przyklejona i nawet po odkreceniu(odkrecilem je juz kiedys) to i tak nie schodza bo sie zajeb trzymaja niewiem co za klej uzyl ten koles ale popracuje nad tym brewki jutro sciagne
1) nie zmienie kierownicy bo ta mi sie podoba!
2)metal moze ty masz grill z siatki bo ja nie! i tego tez nie zmienie bo mi sie ori nie podoba ze znaczkiem
3)wole takie kolpaki niz teori pelne bo tamte sa totalnie do kitu,fakt beda z czasem alu ale jak narazie nie mam zamiaru zmienic tych kolpakow zostaje przy tych!
4)naklejki zostaja
5) tak chce usunac zaczepy i wstawic ori ale nie od b3 a jak nie to bedzie gola klapa
6)szczerze widzialem na tej stronie pare gorszych aut od mojej
7)i zrozumcie w koncu ze tez miany wprowadzil poprzedni wlasciciel a nie ja!to nie ja zalozylem terzeczy :evil:
7)brewki tez uwazam ze daja dziwny efekt troche nie pasuja i tez je chyba raczej usune
[ Dodano: 2008-10-27, 23:25 ]
sorka uniosłem sie troszke :roll:
[ Dodano: 2008-10-27, 23:31 ]
aha te zaczepy sa nie tylko przykrecone ale pomiedzy nimi a klapa jest guma przyklejona i nawet po odkreceniu(odkrecilem je juz kiedys) to i tak nie schodza bo sie zajeb trzymaja niewiem co za klej uzyl ten koles ale popracuje nad tym brewki jutro sciagne
Ja tylko radze tak jak reszta ale ty dalej nie rozumiesz i jestes uparty jak osiolek jesli masz siatke zamiast grilla tzn ze masz siatkę ogrodowa a jak chcesz miec grilla bez znaczka to poszukaj na allegro tam tego jest duzo Tutaj nikt zle dla Ciebie nie chce tylko kazdy caly czas podpowiada Ci to samo tzn grill, lotka, brewki,naklejki,kiera (która mi osobiscie nie przeszkadza ) do wywalenia i naprawde nie masz sie co burzyć
[ Dodano: 2008-10-27, 23:46 ]
Rozumiemy i chcemy żebyś naprawił to co zepsuł poprzedni właściciel
[ Dodano: 2008-10-27, 23:46 ]
maskeda pisze: 7)i zrozumcie w koncu ze tez miany wprowadzil poprzedni wlasciciel a nie ja!to nie ja zalozylem terzeczy :evil:
Rozumiemy i chcemy żebyś naprawił to co zepsuł poprzedni właściciel
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
:)
i Ewelina Czarna tobie tez dzieki za rade :oops:
tak wyglada tylna klapa po sciagnieciu zaczepow a te sruby musialem wkrecic bo sa tam otwory 9mm i nieda sie ich tak poprostu zaszpachlowac tylko trzeba je zaspawac a dopiero polozyc cienko szpachel i rzucic kolor wiec musze tak do wiosny pojezdzic,sciagnalem jeszcze brewki i oczywiscie juz tej lotki nie bedzie na stale
tak wyglada tylna klapa po sciagnieciu zaczepow a te sruby musialem wkrecic bo sa tam otwory 9mm i nieda sie ich tak poprostu zaszpachlowac tylko trzeba je zaspawac a dopiero polozyc cienko szpachel i rzucic kolor wiec musze tak do wiosny pojezdzic,sciagnalem jeszcze brewki i oczywiscie juz tej lotki nie bedzie na stale
cos mi sie wydaje ze te blotniki nie sa ori tylko zamienniki i zaczela je brac rdza dlatego poprzedni wlasciciel zrobil plastikowe reperaturki brzydko to wyglada i szczerze widac rdze i pecherze miedzy blotnikiem a zderzakiem.wymaga to wymiany ale to dopiero po zimie.i jeszcze drazni mnie jedna rzecz ze temp skacze termostat wymienilem na nowy,w srodku normalnie grzeje a na zegarze nieraz niemam nawet 50st. a nieraz dobrze jest miedzy 70-90st. wentylator wlacza sie nawet przy 50st. wydaje mi sie ze to czujka ale niewiem ktora
ta to moze chce ja teraz ktos :lol: kupic?
[ Dodano: 2008-10-28, 12:53 ]
mysle tez nad zmiana koncowki wydechu ta mi sie nie podoba
Chcialem tez przyciemnic szyby ale jednak tego nie bede robil wydaje mi sie ze tak ladniej bedzie wygladac jak z folia
[ Dodano: 2008-10-28, 12:53 ]
mysle tez nad zmiana koncowki wydechu ta mi sie nie podoba
Chcialem tez przyciemnic szyby ale jednak tego nie bede robil wydaje mi sie ze tak ladniej bedzie wygladac jak z folia
Ostatnio zmieniony 28 paź 2008, 12:54 przez maskeda, łącznie zmieniany 1 raz.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
kolego ale to tylko ta końćówka jest do wymiany czy to caly wydech poprzedni właściciel wymienil?
Co do tego nadkola..to jest z obu stron czy tylko z jednej?
A i jeszcze jedno.. Teraz jak nei ma lotki i brewek auto wygląda duzo duzo lepiej, nie jedni Ci to powiedzą.. na wiosnę zdejmiesz też zaczepy od lotki i już wogóle bedzie lux. Jesli chcesz - zostaw sobie tą naklejke, ale nie bądz zły, jeśli komuś ona się nie spodoba i napisze o tym.. Kazdy ma swój gust
Co do tego nadkola..to jest z obu stron czy tylko z jednej?
A i jeszcze jedno.. Teraz jak nei ma lotki i brewek auto wygląda duzo duzo lepiej, nie jedni Ci to powiedzą.. na wiosnę zdejmiesz też zaczepy od lotki i już wogóle bedzie lux. Jesli chcesz - zostaw sobie tą naklejke, ale nie bądz zły, jeśli komuś ona się nie spodoba i napisze o tym.. Kazdy ma swój gust