druga w mojej karieże ;]
druga w mojej karieże ;]
na początek 1.9td
elektruczne szyby i lusterka
niestety niema klimkik
spojler
a reszta identyczna jak w mojej starej
fotki w piątek
elektruczne szyby i lusterka
niestety niema klimkik
spojler
a reszta identyczna jak w mojej starej
fotki w piątek
To co z tego, ze ma 12 lat? to nie jest powód do wyśmiewania się i usprawiedliwiania jego błędu przez wiek, każdemu może się to zdarzyć, ja tez za czasów młodości miałem kłopoty z ortografią, a teraz wyrosłem na uzdolnionego studenta medycyny i prawa he <ok>
Powinniśmy się cieszyć ze mamy na forum tak młodego "napaleńca" na tą markę, wiec popraw ten skandaliczny błąd, który jak widać strasznie drażni co nie których i będzie giciorowo..
A na fotki z chęciom poczekam do piątku, chłopak się cieszy ze w piątek będzie miał okazje zrobić kilka fotek swojej Audioli wiec chciał nam się prędzej pochwalić, abyśmy tak jak ja teraz z niecierpliwością czekali do piątku xD
Jeśli faktycznie masz problemy z ortografią to przed wysłaniem swojego posta wklej go do "worda" i tam Ci podkreśli błędy..
Pozdrawiam
Powinniśmy się cieszyć ze mamy na forum tak młodego "napaleńca" na tą markę, wiec popraw ten skandaliczny błąd, który jak widać strasznie drażni co nie których i będzie giciorowo..
A na fotki z chęciom poczekam do piątku, chłopak się cieszy ze w piątek będzie miał okazje zrobić kilka fotek swojej Audioli wiec chciał nam się prędzej pochwalić, abyśmy tak jak ja teraz z niecierpliwością czekali do piątku xD
Jeśli faktycznie masz problemy z ortografią to przed wysłaniem swojego posta wklej go do "worda" i tam Ci podkreśli błędy..
Pozdrawiam
Hary89 pisze:ja tez za czasów młodości miałem kłopoty z ortografią, a teraz wyrosłem na uzdolnionego studenta medycyny i prawa he <ok>
Hary89 pisze:A na fotki z chęciom poczekam do piątku
A Ty uzdolniony studencie medycyny i prawa nie używasz "worda " ? :mrgreen:Hary89 pisze:Jeśli faktycznie masz problemy z ortografią to przed wysłaniem swojego posta wklej go do "worda" i tam Ci podkreśli błędy..
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Powiedz kolego gdzie studiujesz...Rektor Twojej uczelni na pewno będzie dumny, że będąc na uczelni prawniczej, czy też medycznej, tak wspaniale znasz gramatykę...Hary89 pisze:A na fotki z chęciom poczekam do piątku, chłopak się cieszy ze w piątek będzie miał okazje zrobić kilka fotek swojej Audioli wiec chciał nam się prędzej pochwalić, abyśmy tak jak ja teraz z niecierpliwością czekali do piątku xD
Zapamiętaj, że czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał!
Pozdrawiam.
duo, Niestety tego błędu Word mi nie podkreślił :mrgreen: i wyszedłem na głupka xD
Bastek, jeśli chcesz, ze mną wejść na ścieżkę wojenna to gratuluje odwagi, współczuje głupoty hehe.. <ok> Jak chcesz to ja tez poświecę trochę czasu i posprawdzam kilka Twoich postów pod względem ortografii, gramatyki, interpunkcji itdd..
P.S zgadzam się z Tobą, wspaniale znam gramatykę..
A i radzę, ze lepiej czasami patrzeć na sens wypowiedzi, niż sprawdzać błędy ortograficzne ..
Zresztą widzę, ze każdy mi tak wytyka tą moja ogromną pomyłke, dlatego bo jesteście zazdrośni, bo nie studiujecie medycyny i prawa tak jak ja..he <ok>
A i to jest mój ostatni post w tym wątku, żebym nie wyszedł kolejny raz na głupka hehe.. <ok>
Bastek, jeśli chcesz, ze mną wejść na ścieżkę wojenna to gratuluje odwagi, współczuje głupoty hehe.. <ok> Jak chcesz to ja tez poświecę trochę czasu i posprawdzam kilka Twoich postów pod względem ortografii, gramatyki, interpunkcji itdd..
P.S zgadzam się z Tobą, wspaniale znam gramatykę..
A i radzę, ze lepiej czasami patrzeć na sens wypowiedzi, niż sprawdzać błędy ortograficzne ..
Zresztą widzę, ze każdy mi tak wytyka tą moja ogromną pomyłke, dlatego bo jesteście zazdrośni, bo nie studiujecie medycyny i prawa tak jak ja..he <ok>
A i to jest mój ostatni post w tym wątku, żebym nie wyszedł kolejny raz na głupka hehe.. <ok>