A tak poważnie to pozamykałem trochę projektów i nudzę się przy puzlach które dostałem kilka lat temu i do tej porty nie zdążyłem ich zmordować
Moderatorzy
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- hołard
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Wieniec? :-| nie pamiętam?
ban? :shock: widzę tu ładne wsparcie chłopaki
człowiek na trzy etaty zapierdziela żeby odłożyć na autko i graty, a tu bracia banować chcą
Obecnie jestem ochroniarzem, logistą i poniekąd zajmuję się reklamą firmy
ale jak narazie wszystko jakoś ogarniam :mrgreen: choć skutkuję to nieobecnościami na forum w dzień jak i w nocy :oops: ale powoli zaczynam mieć dość tej zapierdzielanki, więc trochę cierpilwości panowie a będzie mnie więcej 
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Kontakt:
a to trza było od razu mówić całą prawdehołard pisze:widzę tu ładne wsparcie chłopaki człowiek na trzy etaty zapierdziela żeby odłożyć na autko i graty, a tu bracia banować chcą
o banie nie było pisane na poważnie, sam dobrze wiesz, jak próbowaliśmy sie dowiedzieć co się z Tobą dzieje, kiedy przez pewien długi czas nie zaglądałeś na forum, wszyscy sie martwili o Ciebie.
Pozdro bracie
No nie wiem, ja z pewnością zakupię kiedyś Coupe Quattro do zabawy w garażu wieczoramihołard pisze::shock: nie żartuj bracie, znudziło? dla mnie? please. Jak już każdy kupi se A6 i się przemieści to myślisz że kto tu zostanie <cieszy> PozdroFranoF1 pisze:myślałem, że Ci sie znudziło PKA
Labiel thx
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Panowie Moderatorzy, czy mogli byście nie wchodzić sobie w paradę
viewtopic.php?t=22295#227899 Co szaraki sobie o Was pomyślą :->