maskeda nie obraź sie ale GerB3 ma troszke racji wg mnie z tym spoilerem wyglada za bardzo ekstrawagandzko. ja na przykład planuje zrobic swoja ala pomysl GerB3'a ale to juz twoja sprawa co bedziesz chcial ze swoja ada zrobicGerB3 pisze:Jak by Ci to delikatnie powiedzieć : takie zmiany zupełnie nie pasują do tego auta. Zerwij to coś z drzwi i wywal spoiler. Na razie jestem zdecydowanie na NIE
[B4 F&F style] moje cacko
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
nie rozumiem
medik ale o co ci chodzi z tym :?: :?: :?:MEDIK pisze:MATKO BOSKA ____________
tez tak mi sie wydawalo ze spojrzal na pierwsza fotke tylko
[ Dodano: 2008-10-29, 11:28 ]
kurcze popatrzylem na mody innych i jest wiele rzeczy ktore mi sie podobaja :lol:
z checia zalozylbym te dodatkowe zegary w sumie to duzo pomyslow bym zapozyczyl od kolegow ale niestety na to sa potrzebne fundusze
jak bedzie ladna pogoda bo jak narazie to caly czas pada to zrobie fotki tego co mam pod maska i wnetrza
[ Dodano: 2008-10-29, 23:35 ]
no wiec tak zauwazylem juz 2 roznice po sciagnieciu lotki:
1)szybciej przyspiesza :lol:
2)mniej pali :mrgreen:
sa tez efekty po sciagnieciu brewek wydaje mi sie ze jest lepsza widocznosc w nocy
[ Dodano: 2008-10-29, 11:28 ]
kurcze popatrzylem na mody innych i jest wiele rzeczy ktore mi sie podobaja :lol:
z checia zalozylbym te dodatkowe zegary w sumie to duzo pomyslow bym zapozyczyl od kolegow ale niestety na to sa potrzebne fundusze
jak bedzie ladna pogoda bo jak narazie to caly czas pada to zrobie fotki tego co mam pod maska i wnetrza
[ Dodano: 2008-10-29, 23:35 ]
no wiec tak zauwazylem juz 2 roznice po sciagnieciu lotki:
1)szybciej przyspiesza :lol:
2)mniej pali :mrgreen:
sa tez efekty po sciagnieciu brewek wydaje mi sie ze jest lepsza widocznosc w nocy