Ładna ładna ale ja bym nie malował <ok> zostaw tak jak fabryka chciała <ok>Słonik pisze:Ladna B3, wszystko ok tylko zderzaczki bym polakierował i troche opuscil autko.
Pozdrawiam kolege z okolic
[B3 PM Trend] Mały jubileusz (Strona 1).
Posadzić na glebie to bym ją chciał. Może pomoglibyście więc z doborem odpowiednich sprężyn? Wystarczyłyby mi -40 mm, abym nie musiał zmieniać amortyzatorów. Najbardziej obawiam się o tył. Teraz przy obciążonym tyle i wjechaniu w większą dziurę oponka potrafi przyorać w okolicy górnej krawędzi zderzaka.
Witam ponownie,
Na pierwszą stronę wrzuciłem kolejną porcję zdjęć swojej Niuni po niewielkich modach.
Z zewnątrz będą to doprowadzone do porządku zderzaczki oraz szybki. W środku Niunia dostała swieżutką tapicerkę sufitu, oraz drzwi. Drzwi niestety zapomniałem sfotografować
Jak Wam się podoba?
Co do planów na najbliższy czas to będą to czerwone kierunki z tyłu. Wpadł mi niedawno w ręce zamiennik, taki jak często spotykany na Allegro w cenie 60-70 zl. Niestety po oględzinach stwierdziłem, że to straszne badziewie i wolałem zostawić pomarańczowe. Chyba oczerwienie je lekko Motipem (2 warstwy na przykład).
Na pierwszą stronę wrzuciłem kolejną porcję zdjęć swojej Niuni po niewielkich modach.
Z zewnątrz będą to doprowadzone do porządku zderzaczki oraz szybki. W środku Niunia dostała swieżutką tapicerkę sufitu, oraz drzwi. Drzwi niestety zapomniałem sfotografować
Jak Wam się podoba?
Co do planów na najbliższy czas to będą to czerwone kierunki z tyłu. Wpadł mi niedawno w ręce zamiennik, taki jak często spotykany na Allegro w cenie 60-70 zl. Niestety po oględzinach stwierdziłem, że to straszne badziewie i wolałem zostawić pomarańczowe. Chyba oczerwienie je lekko Motipem (2 warstwy na przykład).
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub