[B3 PM Trend] Mały jubileusz (Strona 1).
Słonik bardzo możliwe. Późnym wieczorem stałem pod sklepem obok. Za 2,50 zł dają całą górę dobrych frytek
Jeśli chodzi o glebę to tył posadzę o 40 mm. Sprężynki już w drodze. Nad przodem jeszcze rozmyślam, ale to będzie między 40, a 60 mm. Co lepsze będzie? Wcale się też nie zdziwię jeśli nie zobaczę żadnej różnicy po wymianie. Obecne sprężynki są w aucie od nowości i mogą być już ubite.
Jeśli chodzi o glebę to tył posadzę o 40 mm. Sprężynki już w drodze. Nad przodem jeszcze rozmyślam, ale to będzie między 40, a 60 mm. Co lepsze będzie? Wcale się też nie zdziwię jeśli nie zobaczę żadnej różnicy po wymianie. Obecne sprężynki są w aucie od nowości i mogą być już ubite.
-
- Audi 80 Klub
Dorwałem niedawno Subaru Imprezę GT MY00. Zupełnie przypadkiem. Okazja była na tyle lukratywna, że grzechem byłoby nie skorzystać. Postaram się w końcu zaprezentować to cacko na forum.matefix pisze:KOLEGO WIDZĘ ŻE SPRZEDAJESZ SWOJĄ ŚWIETNĄ AUDICZKĘ... JAKIE DALSZE PLANY PO SPRZEDAŻY? CO BĘDZIE NASTĘPNE???
Gdyby nie to, że potrzeba gotówki ciśnie, nie myślałbym nawet o sprzedaży Niuni, co będzie niestety dość trudne. Mam wrażenie, że 90% osób chcących kupić auto zwraca przede wszystkim uwagę na rocznik. Moja B3 jest "pełnoletnia", więc automatycznie jest "beee". Jedynym rozsądnym wyjściem jest więc przekazać ją w opiekę klubowiczowi, który ją doceni i zadba należycie.
Tak więc zapraszam osoby szukające naprawdę dobrego egzemplarza do dalszych modów na oględziny.