W takim stanie zobaczyłem ją u gościa na podwórku w lutym 2008
a obecnie wygląda tak
ale po kolei

tego właśnie dnia w moje posiadanie wszedł pierścionek zostanie on przekazany oficjalnie już w sobotę

Postanowiłem wreszcie coś zrobić z radiem, stare które było już zakończyło swoją kadencję. Nowe(używane) które przyszło nawiązuje stylem do starego o co mi właśnie chodziło ale jednak posiada choć by RDS i innych parę przydatnych funkcji, przy okazji jego zmiany trzeba było wymienić starą antenę która sama się wysuwała a z kolei ktoś ją ułamał no i tak pomyślałem że skoro już grzebie w środku to wyrzucę CB radio z pod kierownicy w miejsce popielniczki ponieważ w poprzednim miejscu żeby cokolwiek zobaczyć trzeba było lukać pod kierę.

P.S.
jak brzmi nowy wydech nagram niebawem

Korzystając z okazji wyjazdu do Lublina wstąpiłem do dilera Audi/Skody/VW po dysze spryskiwaczy które rozpylają płyn na szybie i jeszcze wieczorem je zamontowałem efekt jest na prawdę rewelacyjny. Może zakup nie jest duży ale lepsze to niż nic.

W końcu zmobilizowałem się do zrobienia podwójnego dna w bagażniku przez co schowałem butlę z gazem i inne graty a mam teraz płaską powierzchnię w bagażniku

nie wiem jakim cudem nie dodałem zdjęć ramek klubowych, zdjęcia były robione chyba w sierpniu

i tak dla małego porównania jak wygląda zwykły

I tu a jakże do ślubu jedziemy Audi (inaczej być nie mogło <lol>)
Był mały zastój w aktualizacji fotek z rezanka ale już to nadrabiam

Audi ponad wszystko <ok>