AUDI 80 (CABRio)
bardzo ładna, chciałbym miec kiedys taką ale zastanawiam sie ile tam miejsca z Tyłu, bo autko chyba nie jest krótsze od sedana. ja lubie miec duuzo miejsca;d dlatego zastanawiam sie nad a8 z I serii -jak dlamnie miodzio. Powracajac do tematu ciekawi mnie jeszcze jak wyglada kwestia utrzymania ciepła w zimie, trzeba siedziec w kurtce badz wrzucac ogrzewanie na maxa cieplo i IV poziom, wiadomo. oczywiscie kiedy nie ma klimy, choc ona też do konca nie rozwiązuje sprawy bo jak sie jedzie cos załatwiac to sie klimy na 10 min nie włacza, stąd moje zapytanie.
Zastanawiam sie czy b3 wystebuje w werscji coupe/cabrio bo nieprzypominam sobie zebym takie gdzies spotkał;]
pzdr!
Zastanawiam sie czy b3 wystebuje w werscji coupe/cabrio bo nieprzypominam sobie zebym takie gdzies spotkał;]
pzdr!
-
- Audi 80 Klub
ricardo19, Gdzie dorwałeś takie kółka??? Są świetne szukam czegoś takiego do swojej jaki maja rozstaw śrub. Ogólnie Niuńka jest super a na tych felach prezentuje się normalnie cudnie. I nawet Model RS4 nie będzie ładniejszy od 80 cabrio. Auto ma dusze nie to co te nowe badziewia. I co ci zastąpi wygar tych 5 cylindrów??
Witam felunek był gratis przy kupnie rozstaw maja taki jak seryjnie. Ale widziałem na allegro za 1800 ale nie jestem pewny ceny musiał byś poszukać . HE te 5 cylindrów mnie narazie skutecznie powstrzymuje przed sprzedażą,nie wiem ile w tym prawdy ale podobno jak wywalę katalizator będzie brzmiał jeszcze ładniej i głośniej nie znalazłem nic na forum o tym. pozdrawiamMaras S2 pisze:ricardo19, Gdzie dorwałeś takie kółka??? Są świetne szukam czegoś takiego do swojej jaki maja rozstaw śrub. Ogólnie Niuńka jest super a na tych felach prezentuje się normalnie cudnie. I nawet Model RS4 nie będzie ładniejszy od 80 cabrio. Auto ma dusze nie to co te nowe badziewia. I co ci zastąpi wygar tych 5 cylindrów??
Właśnie nie chodzi mi o rajdowe buczenie tylko o ladny basowy dzwięk silnika wiec potwierdzilo sie wywalam kataMaras S2 pisze:ricardo19, No ja nie mam katka i jest różnica fakt układ mam taki ze nie wyje jak wściekła ale za to pięknie buczy.
[ Dodano: 2008-11-29, 08:25 ]
ale widze masz cisnienie straszne na te fele niestety nie sprzedaje, pewnie pojada razem z audi do nowego własciciela jak zapadnie ostateczna decyzjaMaras S2 pisze:No nie mogę. Chcesz pogonić te fele?? 8-)