[80 B3 Sedan] Audiszon; R.I.P, oddala zycie, kasacja
[80 B3 Sedan] Audiszon; R.I.P, oddala zycie, kasacja
Po krotce
Samochodzik wyprodukowany w 1988r. w kraju pierwsza rejestraca 1991. Jest to model B3 80 w sedanie. Posiada silniczek 1.9 o symbolu SD i mocy 113KM. Auto w standardzie nie posiada za wiele, nadmienic moge tylko szyberdach otwierany recznie i podgrzewana tylna szybe. Autko jezdzi na ladnych bialych 16" felgach z oponkami BFGoodrich G Profile 205/55. Na zime mam juz przygotowana 14" stal w czarnym macie z nowymi oponkami yokohama AVS Winter V902A 185/65. W aucie zostaly zmienione zegary na Ori z S2 plus rezanko z diodami ktore wymieniono na biale, sportowa kierownica, zalozono centralny zamek i alarm, dymione kierunki z przodu plus pomalowanie lamp na czarno. Zmieniono Grill. Sportowe zawieszenie 60/40. To na tyle chyba ze mi sie cos jeszcze przypomni :mrgreen:
Uff w koncu doszedlem do ladu z tymi zdjeciami
28.08.2009 Kierownica Audi sport
W koncu po dlugich oczekiwaniach udalo mi sie ja wyrwac, cena w sam raz nie za malo nie za duzo , stan bdb. Fotki robione telefonem wiec sorki za jakosc
Samochodzik wyprodukowany w 1988r. w kraju pierwsza rejestraca 1991. Jest to model B3 80 w sedanie. Posiada silniczek 1.9 o symbolu SD i mocy 113KM. Auto w standardzie nie posiada za wiele, nadmienic moge tylko szyberdach otwierany recznie i podgrzewana tylna szybe. Autko jezdzi na ladnych bialych 16" felgach z oponkami BFGoodrich G Profile 205/55. Na zime mam juz przygotowana 14" stal w czarnym macie z nowymi oponkami yokohama AVS Winter V902A 185/65. W aucie zostaly zmienione zegary na Ori z S2 plus rezanko z diodami ktore wymieniono na biale, sportowa kierownica, zalozono centralny zamek i alarm, dymione kierunki z przodu plus pomalowanie lamp na czarno. Zmieniono Grill. Sportowe zawieszenie 60/40. To na tyle chyba ze mi sie cos jeszcze przypomni :mrgreen:
Uff w koncu doszedlem do ladu z tymi zdjeciami
28.08.2009 Kierownica Audi sport
W koncu po dlugich oczekiwaniach udalo mi sie ja wyrwac, cena w sam raz nie za malo nie za duzo , stan bdb. Fotki robione telefonem wiec sorki za jakosc
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2009, 11:45 przez Fiku, łącznie zmieniany 7 razy.
Dokładnie to samo miałem napisać, gdzie taką "Audiszone" znalazłeś :?:GerB3 pisze:Moim zdaniem prezentuje sie zajebiście - czekałem na pierwsze auto w barwach Audi Sport na forum i się nie zawiodłem. Dla mnie bandzior - idź dalej w tym stylu , może jakieś inne sportowe dodatki, jakieś kubły recaro i pasy szelkowe. Fele też super. Dla mnie jedna z lepszych B3 na forum
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Malowanie, felgi, zderzak, zegarki podobają mi się. W/g mnie auto nie nawiązuje w jakikolwiek sposób do agrotuningu . Prosi się jeszcze aby fajne kubełki były w środku, końcówkę wydechu zrobił bym jako 1 tubę z kwasówki o dużej średnicy, ewentualnie 2 mniejsze proste "strzelby". Szkoda, że to nie quattro ale i tak wozik bardzo mi się podoba. Gratuluję pomysłu i życzę bezawaryjnej eksploatacji!! <ok>
Ostatnio zmieniony 03 lis 2008, 21:49 przez JPJ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80