[80 B3 Sedan] Audiszon; R.I.P, oddala zycie, kasacja
Auto zmodyfikowane inaczej niż wszystkie inne ale wygląda bardzo ładnie i jedynie niska jakość wykonania zderzaka (jakiś taki powichrowany) nie pasuje do spójnej sylwetki tego auta, no i przydało by się zająć mocowaniem wydechu bo jakiś przekrzywiony jest. Malowanie, felgi, zegary znakomicie się komponują. Mnie się podoba.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ogólnie auto wygląda ładnie, ale nie byłbym sobą jakbym się nie czepił stylistyki ..
kolor biały - bardzo fajnie, do tego barwy kamei - grill kamei ze znaczkiem bardzo dobrze, progi kamei i tylna dokładka również kamei wszystko to mi sie podoba tak samo jak białe koło z akurat rozmiarem i dobrym et jak do tego konkretnego projektu, ale ... skoro całość jest kamei to jakoś mi nie leży zderzak RS i logo na tylnych drzwiach RS ..
zawsze mi sie marzylo auto w takim stylu ze srodkiem typu jakiś flok, brak tapicerki na podłodze, 2 fotele kubełkowe w czerwonym kolorze, biała klatka itd :mrgreen:
miałem autko z silnikiem 3A .. nalatałem nią ok 150tys. kocham tamto auto nadal i mam wciaz sentyment .. kilka miesiecy po sprzedaniu go zadzwonil kolega i powiedział, że prawdopodobnie stoi rozbita w tym i w tym miejscu, ze łzami w oczach niemalze pojechałem 20 km od domu gotowy odkupić ja spowrotem, ale .... okazało się, że to nie ona - UFF :mrgreen: znow sie rozpisałem jak zwykle, hehe działaj z autem, działaj jeszcze cala masa pracy i kilka worków kasy do wydania przed Tobą.
Pozdrawiam serdecznie, Duo.
kolor biały - bardzo fajnie, do tego barwy kamei - grill kamei ze znaczkiem bardzo dobrze, progi kamei i tylna dokładka również kamei wszystko to mi sie podoba tak samo jak białe koło z akurat rozmiarem i dobrym et jak do tego konkretnego projektu, ale ... skoro całość jest kamei to jakoś mi nie leży zderzak RS i logo na tylnych drzwiach RS ..
zawsze mi sie marzylo auto w takim stylu ze srodkiem typu jakiś flok, brak tapicerki na podłodze, 2 fotele kubełkowe w czerwonym kolorze, biała klatka itd :mrgreen:
miałem autko z silnikiem 3A .. nalatałem nią ok 150tys. kocham tamto auto nadal i mam wciaz sentyment .. kilka miesiecy po sprzedaniu go zadzwonil kolega i powiedział, że prawdopodobnie stoi rozbita w tym i w tym miejscu, ze łzami w oczach niemalze pojechałem 20 km od domu gotowy odkupić ja spowrotem, ale .... okazało się, że to nie ona - UFF :mrgreen: znow sie rozpisałem jak zwykle, hehe działaj z autem, działaj jeszcze cala masa pracy i kilka worków kasy do wydania przed Tobą.
Pozdrawiam serdecznie, Duo.
Moj brat mieszka w wisle aktualnie i otwiera tam interes. Tak jak wolf napisal brat wczesniej jedzil tym autkiem i parkowal pod GS'em, a teraz to ja nim smigambarto-team pisze:jak się nie mylę to twoja furka dość często stała w Wiśle koło GS tak jak pisał borbet
naprawdę prezentuje się super, chodziłem koło niej i oglądałem :mrgreen:
powodzenia w dalszych modach :lol:
duo dzieki za opinie jakos czekalem az Ty sie wypowiesz przod z kamei hmm dales mi klina ciekawie mogloby to wygladac
McQueen ktore czesci