Sprzedane
Glenio, widzę że straszny malkontent jesteś Jakbym został przy starym zderzaku, to nie byłoby żadnego progresu. Wprawdzie, to nie jest zderzak od cabrio po lifcie (który mi się marzył) ale ten też dobrze wygląda na samochodzie - moim zdaniem dużo lepiej niż seryjny.
PS. Jeżeli masz jakiś pomysł na dalsze modyfikacje mojego samochodu, to proszę podziel się nimi ze mną - może skorzystam z Twoich rad :->
PS. Jeżeli masz jakiś pomysł na dalsze modyfikacje mojego samochodu, to proszę podziel się nimi ze mną - może skorzystam z Twoich rad :->
Artur to tradycjonalista czyli konkret zawias i koła .. pierdół nie lubi :mrgreen:Bastek pisze:Glenio, widzę że straszny malkontent jesteś Jakbym został przy starym zderzaku, to nie byłoby żadnego progresu. Wprawdzie, to nie jest zderzak od cabrio po lifcie (który mi się marzył) ale ten też dobrze wygląda na samochodzie - moim zdaniem dużo lepiej niż seryjny.
Ta zmiana kosztowała mnie sporo pieniędzy, tak że pierdoła to na pewno nie jest (przynajmniej jak dla mnie). Co do kół, to felgi które mam bardzo mi się podobają i nie zamierzam ich zmieniać, a na zawias nikt mnie nie jest w stanie namówić...Glenio pisze:Artur to tradycjonalista czyli konkret zawias i koła .. pierdół nie lubi :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 lis 2008, 10:53 przez Bastek, łącznie zmieniany 2 razy.
każdy ma jakąś tam swoja koncepcje-pytasz jak ja bym to widział to już mówię
a mianowicie są ciemne ramki i kierunki- zrobiłbym obramowanie grilla i znaczek w czarnym macie, posadził chociaż te -40(tak dla kosmetyki) no i konieczne czarna felga z rantem..jakiś prosty klasyczny wzór np AZEV A w czarnym akrylu+rancik polerka i czysty DUBaj ..powiem Ci szczerze że czasem marzy mi się biała 80 i taka koncepcja
a co do zderzaka, jest ok ale nie gra mi z całością-może dlatego że jest polakierowany w całości, może jakbyś pociągnał listwy w kolor i cały tylki byłoby ok <ok>
a mianowicie są ciemne ramki i kierunki- zrobiłbym obramowanie grilla i znaczek w czarnym macie, posadził chociaż te -40(tak dla kosmetyki) no i konieczne czarna felga z rantem..jakiś prosty klasyczny wzór np AZEV A w czarnym akrylu+rancik polerka i czysty DUBaj ..powiem Ci szczerze że czasem marzy mi się biała 80 i taka koncepcja
a co do zderzaka, jest ok ale nie gra mi z całością-może dlatego że jest polakierowany w całości, może jakbyś pociągnał listwy w kolor i cały tylki byłoby ok <ok>
Cały grill jest w czarnym macie już od wiosnyGlenio pisze:zrobiłbym obramowanie grilla i znaczek w czarnym macie,
W przednim zderzaku specjalnie zostawiłem dół na czarno, gdyż zgrywa się on z czarną linią progów Co do listew bocznych to zdecydowanie zostają czarne - po Krośnie jeździ biała B4 z pomalowanymi wszystkimi listwami pod kolor i powiem Ci, że wygląda jak wielka biała kupa.Glenio pisze:a co do zderzaka, jest ok ale nie gra mi z całością-może dlatego że jest polakierowany w całości, może jakbyś pociągnał listwy w kolor i cały tylki byłoby ok <ok>
Tylny zderzak będzie rezany na gładko- zapewne na wiosnę - no chyba, że wcześniej ktoś wjedzie mi w tyłek samochodu :mrgreen:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
KORU pisze:B4 ladnie zrobione a nie mogles pomalowac calego zderzaka z przodu pod kolor ?
Bastek pisze:W przednim zderzaku specjalnie zostawiłem dół na czarno, gdyż zgrywa się on z czarną linią progów Co do listew bocznych to zdecydowanie zostają czarne - po Krośnie jeździ biała B4 z pomalowanymi wszystkimi listwami pod kolor i powiem Ci, że wygląda jak wielka biała kupa.