zgłoś ten post do moderatora/administratora
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Temat chyba wygasł więc nie można sobie pozwolić na luźne uwagi na tematy ślepo-trunkowo-moderatorskieRegulamin S. pisze:... Tu również będziemy mogli popierdzielić sobie na dowolne tematy unikając użytkowników którzy mogliby zakłócić nasz temat pierdoleniem.
Jako "popierdzielić" mam na myśli tzn. "pierdzielenie", a nie "pierdolenie", a cóż to takiego oznacza w PKA80 piszę niżej definicję.
Pierdzielenie to dowcipne z humorem i jajem pisanie postów, które następuje po wygaśnięciu tematu. Temat wygasa po uzgodnieniu, omówieniu, wyczarpaniu zagadnienia głównego. W dalszych postach jest czas na pierdzielenie: ...
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Wydaje mi się, ze wygasł, bowiem wszystko zostało wyjaśnione.Skuciok pisze:Temat chyba wygasł więc nie można sobie pozwolić na luźne uwagi na tematy ślepo-trunkowo-moderatorskieRegulamin S. pisze:... Tu również będziemy mogli popierdzielić sobie na dowolne tematy unikając użytkowników którzy mogliby zakłócić nasz temat pierdoleniem.
Jako "popierdzielić" mam na myśli tzn. "pierdzielenie", a nie "pierdolenie", a cóż to takiego oznacza w PKA80 piszę niżej definicję.
Pierdzielenie to dowcipne z humorem i jajem pisanie postów, które następuje po wygaśnięciu tematu. Temat wygasa po uzgodnieniu, omówieniu, wyczarpaniu zagadnienia głównego. W dalszych postach jest czas na pierdzielenie: ...:?:
Ponieważ jest to zamknięty dział, czyt. nie widzą tego "zwykli" userzy, jak najbardziej można off-topicować. Zabawa jedynie polega na tym, aby nie robić tego usilnie i bez sensu.
Nie wydaje mi się, aby jakieś normy zostały tu przekroczone.
Temat który ma prawo siłą rzeczy umrzeć po wyczerpaniu, można potraktować na luźne dyskusje. Są takie tematy jak ten, gdzie pojawia się pytanie i jednoznacznie wszystko wyjaśniające odpowiedzi zamykające jakby wątek.
Są tematy takie jak "Źli userzy" czy też "To my sympatycy" itp, które z oczywistych względów ( jak dla mnie ) będą zawsze aktualnymi i nie wyczerpanymi.
Apeluję o spokój, rozwagę, przemyślenia i mniej nerwów chłopaki.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Przy okazji, może ktoś by porozmawiał stanowczo z Audi_A6 bo już któryś raz z kolei łamie regulamin działu ogłoszeń zamieszczając w jednym czasie ogłoszenia dotyczące jednego poddziału w osobnych wątkach, a nie w jednym.
Kto jak kto ale moderator powinien szczególnie dbać o przestrzeganie regulaminu.
Kto jak kto ale moderator powinien szczególnie dbać o przestrzeganie regulaminu.