wole zderzak RS/CABRIO te są po prostu brzydkie i za dużeduo pisze:milo poptrzec na swoj wozek z takimi zderzakami
Ewelina chill out .
tym, że zostałaś objechana to się nie przejmój. ustaw się na kreske i też kogoś objedź
pozdrawiam serdecznie.
Duo polecial z wielkimi balonami co niektórzy nazywaja Zderzakami. Cabrio S2 co za różnica, wazne że dupcia pod autem ma ładnego cyca <ok> pewnie leży tam dla ściemy, bo to jakiś kumpel przebrany, jak wszyscy dobrze wiemy! Pozdro Duo niektorzy sie spinaja a pewnie jak widzą twoje auto to niezle sie spuszczają!duo pisze:hehehehehe jak ja lubie prowokować - a największy ubaw jest jak się ludzie spinają .. kompleksy to nie jest dobra rzecz, niektórzy muszą pracować nad sobią troche więcej niż reszta :mrgreen: pozdroooo600 labek wariacie Lans2 :lol:
no dobra przyznam się - to ja leżałem przebrany, cycki sobie aby wypchałem .. niezłym mam tyłek co ? :mrgreen: wiem, wiem laskom też się podobaSelfish pisze:W epoce Miriam wszystko jest możliwe :mrgreen:labek pisze:bo to jakiś kumpel przebrany
A jak zobaczyłem temat, że duowóz sie rozkraczył to na początku myślałem że to na serio <palma> Duo ściemnaczu