Audi B4 Avant By Solskier.
Poemat na czesc Solkiera <ok>
STOP To audi to glok, klik, klik ZUO...
Solskiet jest jednym z tych [Kwiatek] wpada na ręcznym i nie bierze jeńców...
Oto cala jego filozofia... bez dymu nie ma ognia!
jest zły i bardzo [kwiatek] jak mu przegub strzela a on sam jeszcze nie dowierza
STOP to audi to glok, klik, klik ZUO...
to audi to glok widzimy to, kazdy PS to jeden nabój
co się tak reszta forum wozi ?! czyżby ktoś był woźnym?!
na kierze zaciśnieta ręka, pomyśl, żecz święta turbawka to dynamit, i powużej 2k max moment pęka...
STOP to audi to glok klik, klik ZUO...
Wiesz wszytko jest możliwe, audi mamy zamiast giwer, wtryski to magazynek... synek,
jedynka, dwójka, trójka, Solskier ostro jedzie i zaraz Cie rozjedzie :shock:
STOP to udi to glok, klik, klik ZUO
Tak trzymaj brachu i nie sluchaj ludzi
STOP To audi to glok, klik, klik ZUO...
Solskiet jest jednym z tych [Kwiatek] wpada na ręcznym i nie bierze jeńców...
Oto cala jego filozofia... bez dymu nie ma ognia!
jest zły i bardzo [kwiatek] jak mu przegub strzela a on sam jeszcze nie dowierza
STOP to audi to glok, klik, klik ZUO...
to audi to glok widzimy to, kazdy PS to jeden nabój
co się tak reszta forum wozi ?! czyżby ktoś był woźnym?!
na kierze zaciśnieta ręka, pomyśl, żecz święta turbawka to dynamit, i powużej 2k max moment pęka...
STOP to audi to glok klik, klik ZUO...
Wiesz wszytko jest możliwe, audi mamy zamiast giwer, wtryski to magazynek... synek,
jedynka, dwójka, trójka, Solskier ostro jedzie i zaraz Cie rozjedzie :shock:
STOP to udi to glok, klik, klik ZUO
Tak trzymaj brachu i nie sluchaj ludzi
-
- Forum Audi 80
Piotrusiu, doczekałeś się mnie w swoim temacie
Po pierwsze, tzw zje*** - od czasu do czasu umyłbyś to auto, łącznie z przeczyszczeniem alusów - zapylone nie oddają prawdziwego uroku autka
Po drugie primo, zegary - pierwsza klasa, dla mnie baja <ok>
Po trzecie primo, silnik - baja, znasz moje zdanie
Po czwarte primo, glebka, nosek i dupka - powiedz gdzie garażujesz auto to zjawię się... ze śrubrokrętem <ok>
Po piąte primo, znaczek quattro - mi nie pasuje, też wiesz dlaczego , wskaźnik boosta też moim zdaniem nie potrzebny
Po szóste primo, wnętrze i elektryka - nt audio się nie wypowiadam (nie potrafię odróżnić mono od stereo ), ale rezanka pierwsza klasa, brakuje tylko skórki... pomyśl o tym
Do pełni szczęscia pokombinowałbym jeszcze tylko z tylnymi lampami - albo blenda od 90, albo zwykłe całe czerwone lampy z małymi kwadracikami przy segmencie cofania.
PS zwolnij tempo bo niedługo trzeba będzie na przedwczesną emeryturę się wybierać, a Tusku nie chce się zgodzić <ok>
Po pierwsze, tzw zje*** - od czasu do czasu umyłbyś to auto, łącznie z przeczyszczeniem alusów - zapylone nie oddają prawdziwego uroku autka
Po drugie primo, zegary - pierwsza klasa, dla mnie baja <ok>
Po trzecie primo, silnik - baja, znasz moje zdanie
Po czwarte primo, glebka, nosek i dupka - powiedz gdzie garażujesz auto to zjawię się... ze śrubrokrętem <ok>
Po piąte primo, znaczek quattro - mi nie pasuje, też wiesz dlaczego , wskaźnik boosta też moim zdaniem nie potrzebny
Po szóste primo, wnętrze i elektryka - nt audio się nie wypowiadam (nie potrafię odróżnić mono od stereo ), ale rezanka pierwsza klasa, brakuje tylko skórki... pomyśl o tym
Do pełni szczęscia pokombinowałbym jeszcze tylko z tylnymi lampami - albo blenda od 90, albo zwykłe całe czerwone lampy z małymi kwadracikami przy segmencie cofania.
PS zwolnij tempo bo niedługo trzeba będzie na przedwczesną emeryturę się wybierać, a Tusku nie chce się zgodzić <ok>
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
No wreszcie mój guru od zegarów się wypowiedział (35kartek na to czekałem ) :mrgreen:cobra pisze:doczekałeś się mnie w swoim temacie
A tak założyłem bo śniło mi się że rezam podłogę to rano nie miałem co robić i zrezałem znaczek żeby później nie tracić czasu <ok>cobra pisze:znaczek quattro - mi nie pasuje, też wiesz dlaczego
Z tym Ciężko bo kiedy nie umyje to pada deszcz a nie chce psuć pogody :mrgreen:cobra pisze:tzw zje*** - od czasu do czasu umyłbyś to auto, łącznie z przeczyszczeniem alusów - zapylone nie oddają prawdziwego uroku autka
Zastanawiam się nad US/Japan i dodatkowo daszkiem na klapę.cobra pisze:Do pełni szczęscia pokombinowałbym jeszcze tylko z tylnymi lampami - albo blenda od 90, albo zwykłe całe czerwone lampy z małymi kwadracikami przy segmencie cofania.
... Jak by Cię nie poznał to w życiu nie uwierzył że sam to wszystko robisz <ok>
Zasługujesz na wielki szacunek, niektórzy ReZacze musieli by uchylić czołą przed Tobą :mrgreen:
Fajnie że auto zostaje u Ciebie naprawdę szkoda było by go dla innego ....
Ale wiadomo nie raz jest tak że nie chcemy czegoś a to jest silniejsze :mrgreen:
... Świruj ReZaj i nie poddawaj się a wszystkie kłopoty znikną jak ręka odioł :!:
Jak to mówi mój tata trzeba mieć w życiu cel marzenie i dążyć do ich spełniania :mrgreen:
W przeciwnym razie życie nie było by nic warte :roll:
Pozdrawiam Michał (Grinch)
Zasługujesz na wielki szacunek, niektórzy ReZacze musieli by uchylić czołą przed Tobą :mrgreen:
Fajnie że auto zostaje u Ciebie naprawdę szkoda było by go dla innego ....
Ale wiadomo nie raz jest tak że nie chcemy czegoś a to jest silniejsze :mrgreen:
... Świruj ReZaj i nie poddawaj się a wszystkie kłopoty znikną jak ręka odioł :!:
Jak to mówi mój tata trzeba mieć w życiu cel marzenie i dążyć do ich spełniania :mrgreen:
W przeciwnym razie życie nie było by nic warte :roll:
Pozdrawiam Michał (Grinch)
Solskier furka odjazd mało kto nadąży za tobą w rezaniu moim zdaniem wszystko z gustem <ok>
ale mam pytanko bo albo gdzieś przeoczyłem ale nie znalazłem jakiej firmy zapodałeś tarcze hamulcowe :?:
ale mam pytanko bo albo gdzieś przeoczyłem ale nie znalazłem jakiej firmy zapodałeś tarcze hamulcowe :?:
Ostatnio zmieniony 16 lis 2008, 17:46 przez BAX, łącznie zmieniany 1 raz.