a to wrzuce za kilka dni jak bedzie czas na umycie autka :mrgreen:Marcin19l pisze:podoba mi sei skórka ale szczerze to myslałem ze pokazesz to co masz w opisie na gg i sie troche rozczarowałem bo chciałbym je zobaczyc
..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
uwierz mi, widziałem brzydszy kolor(nie mówię, że ten jest brzydki). Otóż widziałem połączenie koloru wiśniowego z czarnym. Był to oryginał USA 90 B4 i to dopiero wyglądało obleśnie. Ale ja to jestem zakochany w moim beżu w Jeep'ie. Audi również będzie miało taki kolorek.DRED pisze:ble wybrałeś najbrzydszy kolor jaki mogłeś
Duo pokaż nowe fele, bom ciekaw co tam wymodziłeś
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 20:18 przez Pawog2, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
no cacy skóra, ku..a sam bym se taka założył, jedyny minus Duo to brak alektryki, myślałem ze masz ale pewnie sie zrobi na czasie
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 19:58 przez Audi B4 2.0, łącznie zmieniany 1 raz.
przeczytaj kolego kto to napisał najpierw:) ja nie napialem ze ble wybrałes najbrzydszy kolor tylko dred nie wiem jak zes to zrobił ze wyszło na to ze ja hehehePawog2 pisze:uwierz mi, widziałem brzydszy kolor(nie mówię, że ten jest brzydki). Otóż widziałem połączenie koloru wiśniowego z czarnym. Był to oryginał USA 90 B4 i to dopiero wyglądało obleśnie. Ale ja to jestem zakochany w moim beżu w Jeep'ie. Audi również będzie miało taki kolorek.Maciejaa pisze:ble wybrałeś najbrzydszy kolor jaki mogłeś
Duo pokaż nowe fele, bom ciekaw co tam wymodziłeś
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
jestesm tego zdania, każdy robi takie mody jakie się mu podobaja, tak samo można pow jak by miał beżowa skore ze to jest beżowa a nie jasna a czy szara jest ciemna? a co do amerykanćow to chyba też nie miały sedany zderzaka od cabrio i nikt nei neguje tylko chwali zazdrosci i chce pochytac taki, osobiscei widziałem miesiac temu 80 b4 orginal USA i jest wypaśna, srodka nie widziałem tylko zewnatrz ale ma inne zderzak z przodu i tyłu i nie wiem czy list nie ma innych no i lampy muss