..::Audi Coupe by Ezumaru::.. => Str. 1 <= Pożegnanie
-
- Audi 80 Klub
Idzie zima, ale ja nie mam zamiaru zapadać w żaden sen, jest jeszcze tyle do zrezania <ok>
Dziś otrzymałem długo wyczekiwaną, moją wymarzoną, obszytą skórą...kierownice <yes> Ten wzór zawsze mi się podobał i gdy tylko zobaczyłem ją na allegro, była moja <czesiek>
Jutro od razu ją z rana zakładam i zrobię foto jak leży w niuni <ok>
Dziś otrzymałem długo wyczekiwaną, moją wymarzoną, obszytą skórą...kierownice <yes> Ten wzór zawsze mi się podobał i gdy tylko zobaczyłem ją na allegro, była moja <czesiek>
Jutro od razu ją z rana zakładam i zrobię foto jak leży w niuni <ok>
Ostatnio zmieniony 16 lis 2008, 02:19 przez Ezumaru, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak powiedziałem, tak zrobiłem <ok>
Wygląda naprawdę fantastycznie, świetnie leży w dłoniach i dodaje odrobinę charakterku we wnętrzu. Jednym słowem, nie żałuję ani grosza wydanego na moje nowe koło sterowe <yes>
Wygląda naprawdę fantastycznie, świetnie leży w dłoniach i dodaje odrobinę charakterku we wnętrzu. Jednym słowem, nie żałuję ani grosza wydanego na moje nowe koło sterowe <yes>
Ostatnio zmieniony 16 lis 2008, 02:19 przez Ezumaru, łącznie zmieniany 1 raz.
Duża aktualizacja w temacie, od teraz wszystko będzie dodawane w pierwszym poście i tylko będę pisał że coś dodałem. Zrobiłem to wzorem niektórych klubowiczów ze względu na przyjemny sposób przeglądania co i jak się działo z autkiem. Zrobienie pierwszego posta do postaci w jakiej jest teraz od zera zajęło mi ponad 2 godziny z wrzuceniem wszystkich fotek na imageshack dla miniaturek. Ufff... to na tyle. <ok>