Audi 80 V6 + nowy nabytek TDI :)
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
Dziękuje wszystkim za komentarze <ok>
Jacek, co do CA to może coś się zmieni... Czekam na Twoje propozycje co do ulepszeń Tak na marginesie jesteś pewien że nie chcesz sprzedać kierownicy :?: :mrgreen:Oofol pisze:Niuńka bardzo ładna - zadbana. Audio słuchałem i gra bardzo przyjemnie -tu bedą jeszcze prawdopodobnie mody i będzie jeszcze przyjemniej
Poszło PW8S3 pisze:Liczyłeś ile kosztował remont silnika ?
Cały czas myślę nad tym... chciałem autko zostawić w oryginale ale może na wiosne coś podziałam Ale czy ma to sens z seryjnym tylnym zderzakiem :?:8S3 pisze:Co do zmian, to zderzak od V6 zrobiłby sporo dobrego w wyglądzie.
Jeśli chodzi o spalanie to jest zadowalające. Miasto - około 10-11 litrów(nawet przy bardziej dynamicznej jeździe nie chce spalić więcej . Trasa w okolicach 7 litrów. Jeśli chodzi o spalanie mieszane to wychodzi w granicach 9 litrów.Lolek pisze:Mozesz powiedziec ile ci spala w miescie/trasa/mieszany?????
Teraz chodzi inaczej, trochę się już przepaliłSolskier pisze:Widziałem nie raz na żywo i jest bardzo fajnie. Nowy wydech też ładnie buczy <ok>
Dzięki Jarku. Co do spotów to nie moge się już doczekać kiedy będe mógł "obadać" Twoją A4 <lupa> :mrgreen:goldi j51 pisze:Mariusz jak dla mnie twoje autko to rewelacja i jest wygląd i jest też i moc jak śmigaliśmy do pensjonatu w Karpaczu to wrażenia z jazdy jak najbardziej pozytywne
Moim zdaniem jest... o ile zamalujesz listwę. Wtedy należałoby pomyśleć nad listwami bocznymi i raczej też zamalować pod kolor nadwozia. Mechanicznie jest OK, więc możesz pokombinować z wyglądemponczo pisze:Cały czas myślę nad tym... chciałem autko zostawić w oryginale ale może na wiosne coś podziałam Ale czy ma to sens z seryjnym tylnym zderzakiem :?:
-
- Audi 80 Klub