..:: Audi B4 ::.. By duo stan nieważkości str. 84
FYI - wszystkie B4 niezaleznie czy cabrio czy sedan (bo coupe i avant w B4 tu nie bylo) mialy zupelnie inne niz w Europie (dwuczesciowe).
Szara skora jest ok i najmniej klopotliwa (mialem wszystkei kolroy audi proponowane w tych latach), bo nie widac na niej zagiec tak mocno. Mnie sie przejadla bo jej uzywam od 6 miesiecy
Lukasz - skora fajna, bo oryginal. Ja wole satyne z "quattro", bo tutaj tego jak na lekarstwo!
Szara skora jest ok i najmniej klopotliwa (mialem wszystkei kolroy audi proponowane w tych latach), bo nie widac na niej zagiec tak mocno. Mnie sie przejadla bo jej uzywam od 6 miesiecy
Lukasz - skora fajna, bo oryginal. Ja wole satyne z "quattro", bo tutaj tego jak na lekarstwo!
a tam od razu no babcie czasem też trzeba zwieźć do kościoła beuhehe
powiedziałbym ale nie bede innych Pani obrażał :mrgreen:Solskier pisze:(poza tym co to za laski które lecą na auto... )
taaa wystarczy BMW E36 nawet na LPG no może z jakimś skrzydłem :shock:Solskier pisze:Jak to ma być do tego to przynajmniej proponuje zrobić zmianę na porsche
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
no nie wszyscy wiedza w jakiej promo cenie to wyrwales wiec gadaja o ym co pokazales...milem rowniez taka skorke w 80tce eraz smiga na niej karol pinki w swoej competition ale toche ja przerezal bo wtawil czarna skore na rowniez szare boczki wiec mysle ze jego opcja bardziej trafia w moje gusta tybardziej ze jest z parapetami ...tak czy inaczej zestawinie kolorow uwazam za idalne a dodatky ogromny plus to za ori skore bo wszelkie obszywajki to wielkie g...o. Respecta bro po raz kolejny. <ok>
ps. wyczyscil bys do zdjec te slupki z kurzu bo lipa
ps. wyczyscil bys do zdjec te slupki z kurzu bo lipa
ta, za duzo czasu ... spie po 5h ... audi robie "przy okazji" niestety i czasem na szybko z jezykiem na brodzie przed jakims wiekszym zlotem bardzo chcalbym miec wiecej czasu dla niej zeby byla jeszcze bardziej dopieszczona, ale niestety ... trzeba sie cieszyc z tego co sie ma dzieki wszystkim za komentarze te milsze i te mniej rowniez ... pozdro bracia i do nastepnego razu :mrgreen:KLAKSON pisze:Ja nie wiem Duo, Ty masz albo takiego hopla albo za dużo czasu <ok> . Audik prezentuje się teraz Perfekcyjnie !..Gratuluję
duo dla ciebie jak by doba trwała 48 godz było by mało;) ty to brachu zalatany jestesduo pisze:ta, za duzo czasu ... spie po 5h ... audi robie "przy okazji" niestety i czasem na szybko z jezykiem na brodzie przed jakims wiekszym zlotem bardzo chcalbym miec wiecej czasu dla niej zeby byla jeszcze bardziej dopieszczona, ale niestety ... trzeba sie cieszyc z tego co sie ma dzieki wszystkim za komentarze te milsze i te mniej rowniez ... pozdro bracia i do nastepnego razu :mrgreen:KLAKSON pisze:Ja nie wiem Duo, Ty masz albo takiego hopla albo za dużo czasu <ok> . Audik prezentuje się teraz Perfekcyjnie !..Gratuluję