dla mnie też z początku była jakaś taka... koślawa i w ogóle nieładna, ale pojeździłem, spodobała się, dobrze leży w dłoni więc została :lol:Jak dla mnie ta kiera jest trochę jak ster titanica
B4 2.6 faza wstępna :D
V-ka ogólnie dobrze się sprawuje, stuków nie ma przy oleju 15W40 więc jest wszystko raczej dobrze, wycieki były z dekla na bloku i lekko poci się jedna uszczelka pod głowicą właśnie. Ale to jest pikuś bo to tylko jedna głowica. Poprzedni właściciel mi się przyznał, że jedną głowicę planowali przy wymianie uszczelek, a drugiej nie bo nie było ponoć potrzeby. Okazuje się jednak, że była potrzeba. Ale nic to. Trudno się mówi. 300zł to nie jest rozbój więc można zrobić jedną głowicę...
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Witam kolegę. Powiem Ci że dużo Ci bierze. Ja też teraz założyłem STAGA bo auto zaczeło więcej jeździć i średnie spalanie mam na poziomie 13,5 litra. Jazda po mieście po Górnym Śląsku. Maksymalne jakie wykręciłem to 15 litrów z chwilowymi przelotami z 2 z przodu p autostradzie. Może to kwestia silnika, ja musiałem zrobić kapitalkę, pewnie dlatego ma troszeczkę lepszą spawnośći.Pawog2 pisze:w mieście przy stosowaniu się do zasad eko driving'u. Czyli przyspieszanie w zakresie użytecznych obrotów, bez durnego wkręcania silnika na b. wysokie obroty wyszło mi ostatnio 17 litrów i powiem, że nie mam lekkiej nogi. Da się przełknąć...
Pozdrawiam