[80 sedan] by Szpileczka-kolejne zmiany :))
- szpileczka
- Forum Audi 80
- szpileczka
- Forum Audi 80
- szpileczka
- Forum Audi 80
Wiatm. Mowilam wam o zmianach jakie Sniezynka bedzie przechodzic w najblizszej przyszlosci . Dzis wlasnie mozecie zobaczyc pierwsze efekty :mrgreen: -czarne lampy na tyl plus dymione boczne kierunki. Wiem, wiem, zaraz uslysze glosy ze to nie oryginal Tresera ale w tej chwili tylko takie byly dla mnie osiagalne. :mrgreen: :mrgreen:
A to jest prezent od kolegi, nad ktorym czeka mnie ogrom pracy-beda szlifowane i pozniej malowane, a na jaki kolor dowiecie sie pozniej :lol:
A to jest prezent od kolegi, nad ktorym czeka mnie ogrom pracy-beda szlifowane i pozniej malowane, a na jaki kolor dowiecie sie pozniej :lol:
- szpileczka
- Forum Audi 80
Widac bardzo ladnie, chociaz w sloneczny dzien swiatla drogowe moglyby byc bardziej widoczne, natomist swiatla stopu i kierunkowskazy widac bardzo dobrze. Felgi te sa 16-tki, ale nie bede wybrzydzac skoro to prezent <ok> NIe sa to felgi docelowe, ale na poczatek i tak beda lepsze niz te co sa :mrgreen: . Docelowo maja byc 18-calowe obrecze . We wnetrzu tez planuje drobne zmiany, ale na wszystko potrzeba czasu i pieniazkow.maciek122 pisze:No i widać, że śnieżynka trafiła w dobre ręce
Takie małe pytania: czy coś widać przez te lampy? Czy felgi to są 17stki?
PS
Tak samochod bedzie utrzymany w tonie czarno bialym. Pozdrawiam
- szpileczka
- Forum Audi 80