[80 sedan] by Szpileczka-kolejne zmiany :))
- szpileczka
- Forum Audi 80
[80 sedan] by Szpileczka - pierwsze zmiany
Zmienia sie, zmienia :lol: i bedzie sie zmieniac dalej. Dziekuje za mile komentarze, bo prawde mowiac nie wiedzialam jak przyjmiecie te lampy :lol: Ale widze, ze sie podobaja co daje mi dalsza motywacje do zmian Sniezynki :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich serdecznie
z tego,co mowila Szpileczka,to zderzak bedzie zmieniany,plus lampy przod i felgi w kolor.Zmian ma byc wiecej,ale chyba Agnieszka sama niech sie wypowie,bo to Jej projekt.Jedno jest pewne-zadnego przyciemniania szyb,bo nie wyglada to fajnie,a wrecz kiczowato.pozdrowiskamazakback pisze:Najlepiej z przodu makijaz na czarno szybki przyciemnic felgi na czarny kolorek (polerka obowiazkowa) i bedzie malina <ok>
p.s.
podoba mi sie to Agnieszka,ze masz generalny projekt ulozony w glowie i konsekwentnie go realizujesz.Pozwodzenia
- szpileczka
- Forum Audi 80
mam pytanko czy ma może ktoś fotki czarnych lampeczek na czerwonym autku?szpileczka pisze:Obrazek]Bastek pisze:szpileczka, wrzuć jeszcze fotki jak wyglądają te lampki z zaświeconymi światłami i kierunkami
sorki za OT
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- szpileczka
- Forum Audi 80
No wlasnie sie zastanawiam nad tymi naklejkami :roll: Z jednej strony chcialabym je zostawic, z drugiej pojawila mi sie w glowce inna koncepcja... Zobaczymy jak wyjdzie przy calosci. Dupke Sniezynce juz troszke poprawilam, teraz kolej na przod co nastapi w bardzo niedalekiej przyszlosci Oczywiscie zalacze zdjecia :mrgreen: Pozdrawiam
[ Dodano: 2008-12-21, 19:29 ]
Witam ponownie Troszke mnie nie bylo, ale praca niestety pochlonela mnie bez reszty. Wracam tu jednak zeby z przyjemnoscia przedstawic wam kolejne zmiany :-> Jak na Swieta i tradycje przystalo, Sniezynka rowniez otrzymala prezent,a nawet dwa-nowe oczka i radio Efekty mozecie zobaczyc i ocenic sami na fotkach ponizej Lampy oczywiscie wymagaja jeszcze spasowania, ale juz nie moglam sie doczekac zeby przedstawic wam to co jest Teraz chyba bede musiala pomyslec o jakichs ''butkach'' :roll: :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich i czekam na wasze opinie
[ Dodano: 2008-12-21, 19:29 ]
Witam ponownie Troszke mnie nie bylo, ale praca niestety pochlonela mnie bez reszty. Wracam tu jednak zeby z przyjemnoscia przedstawic wam kolejne zmiany :-> Jak na Swieta i tradycje przystalo, Sniezynka rowniez otrzymala prezent,a nawet dwa-nowe oczka i radio Efekty mozecie zobaczyc i ocenic sami na fotkach ponizej Lampy oczywiscie wymagaja jeszcze spasowania, ale juz nie moglam sie doczekac zeby przedstawic wam to co jest Teraz chyba bede musiala pomyslec o jakichs ''butkach'' :roll: :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich i czekam na wasze opinie
Ostatnio zmieniony 22 gru 2008, 18:50 przez szpileczka, łącznie zmieniany 1 raz.
no,no,sie widze dzieje grubo <ok> .Zmiany jak najbardziej na plus,i robia wrazenie .Widze,dziewczyno,ze polknelas na serio bakcyla 80ki-a z tym nie ma zartow :mrgreen: .Jak tak dalej pojdzie,to bedzie najladniejszy egzemplarz Audi 80 na Wyspie-i w dodatku posiadany przez Polke <ok> .Gratki i 3mam kciuki za kolejne mody,bo watpie,ze poprzestaniesz na obecnych <ok> <ok> <ok> .Pozdro
szpileczka, o ile wiesz że tylne lampy podobają mi się, o tyle z reflektorami przesadziłaś O wiele lepiej wyglądało by pomalowanie ramek ori reflektorów na czarno i do tego dymione kierunki.
Na plus na pewno zasługuje Twój zapał, jednak moim skromnym zdaniem, to nie był dobry pomysł z tymi reflektorami.
Na plus na pewno zasługuje Twój zapał, jednak moim skromnym zdaniem, to nie był dobry pomysł z tymi reflektorami.
No według mnie jak na dziewczynę się postarała:) Według mnie świetnie
PS. Jak te lampy świecą jeśli bym mógł wiedzieć?, lepiej od oryginalnych nie soczewek? Też dużo zależy od żarówek. Ale coś więcej o tych lampach chciał bym wiedzieć. Ponieważ mój tata jest zainteresowany lampami soczewkowymi do B4.
Pozdrawiam
PS. Jak te lampy świecą jeśli bym mógł wiedzieć?, lepiej od oryginalnych nie soczewek? Też dużo zależy od żarówek. Ale coś więcej o tych lampach chciał bym wiedzieć. Ponieważ mój tata jest zainteresowany lampami soczewkowymi do B4.
Pozdrawiam