Ja już nie mam do niego słów.Od: AUDI_A6
Do: kokolino1
Wysłany: Wczoraj 20:37
Temat: Re: ogłoszenia
Tylko zobacz jedno, ilu użytkowników tak robi i z tego co mi wiadomo nikt nie dostaje ostrzeżeń. Tylko ja jak zwykle... Mógłbyś chociaż raz przymrużyć oko na to.
Nie rozumie jednego puszczam takie ogłoszenie i dobrze je nazywam po to by ludzie mogli łatwiej znaleźć to co ich interesuje. Jak mam nazwać temat kiedy mam dużo róznych części? Tego właśnie nie wiem, bo tytuł musi jakoś zainteresować kupującego.
Trochę ten regulamin jest kiepski, bo i tak ogłoszenia się kasują po jakimś czasie więc i tak te posty są kasowane. Ja jak tylko coś sprzedam usuwam ogłoszenie w ten sposób unikam zbędnych postów i zapychania działu ogłoszenia.
Przemyśl to.
zgłoś ten post do moderatora/administratora
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Za każdym razem mu to wytykam. A to oto jego odpowiedź na moje PW które wczoraj mu wysłalem.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Może to brutalne, ale dział ten nie miał na celu pomagania w biznesie szrociarzom.
Służyć ma userom, którzy raz na jakiś czas, coś tam sprzedają.
Zdjęce musi być i koniec.
Jeśli ktoś ma ochotę i czas, zrobię ten dział moderowany. Tj ktoś z Was siada do kompa i ma liste ogłoszen. Zatwierdza lub odrzuca. Zatwierdzone pojawiają się na forum.
User dostaje komunikat, ze ogloszenie czeka na zatwierdzenie przez moderatora.
Druga opcja to wywalać fpisdu nieregulaminowe ogłoszenia.
Ja jak coś sprzedaję, nie widze problemu aby załączyć fotkę. Jesli nie real, to chocby z sieci tego samego przedmiotu - poglądową.
Służyć ma userom, którzy raz na jakiś czas, coś tam sprzedają.
Zdjęce musi być i koniec.
Jeśli ktoś ma ochotę i czas, zrobię ten dział moderowany. Tj ktoś z Was siada do kompa i ma liste ogłoszen. Zatwierdza lub odrzuca. Zatwierdzone pojawiają się na forum.
Druga opcja to wywalać fpisdu nieregulaminowe ogłoszenia.
Ja jak coś sprzedaję, nie widze problemu aby załączyć fotkę. Jesli nie real, to chocby z sieci tego samego przedmiotu - poglądową.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Też zacznę przywiązywać większą wagę do tych ogłoszeń. Nie ma zdjęcia - to "weg" mi z forum.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2008, 20:52 przez Motostacja pl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
WOJTEK26, ale taki regulamin działu ogłoszeń już jest viewtopic.php?t=18081 tylko jak zwykle wielu userów ma go głęboko w tyle. Przykre, że wśród nich jest również moderator.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Kontakt:
Rozmawiałem z Wojtkiem a Wojtek z kolei ze Solskierem i są chętni aby poprowadzić moderacje ogłoszeń.Doc pisze:Jeśli ktoś ma ochotę i czas, zrobię ten dział moderowany. Tj ktoś z Was siada do kompa i ma liste ogłoszen. Zatwierdza lub odrzuca. Zatwierdzone pojawiają się na forum.
Sądze że w ten sposób będzie wreszcie porzadek.
O nawet Wojtek już napisał temat. viewtopic.php?t=23129
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Panowie źle się dzieje viewtopic.php?t=23008&postdays=0&postorder=asc&start=30
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Z ogłoszeniami jest czasem ciężko bo sam czasem coś wystawię i do końca nie wiem w jaki dział co upchnąć i mam chęć wystawić to w różnych działach ale tego nie robię. Najlepiej by było jak by ktoś to faktycznie nadzorował i wrzucał do konkretnych działów.
A co do tego co Piotrek puścił to jakieś nieporozumienie chyba... Ja bym wywalił wszystkie te OT i niech temat DUO dalej żyje - bo chyba o to chodzi!? Offtoperom walnął bym po warnie!
A co do tego co Piotrek puścił to jakieś nieporozumienie chyba... Ja bym wywalił wszystkie te OT i niech temat DUO dalej żyje - bo chyba o to chodzi!? Offtoperom walnął bym po warnie!
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Jacek ale tu nie jest problem z ogłoszeniami, tu problem polega na tym ze chłopaki urządzili sobie w konkretnym temacie pogawędke o pierdołach i jeszcze na domiar złego zaczęli się nawzajem oczerniać.Oofol pisze:Z ogłoszeniami jest czasem ciężko bo sam czasem coś wystawię i do końca nie wiem w jaki dział co upchnąć i mam chęć wystawić to w różnych działach ale tego nie robię.
Radek wyraźnie napisał - jeden wybryk i temat zamknięty - trzeba być słownym.a bym wywalił wszystkie te OT i niech temat DUO dalej żyje - bo chyba o to chodzi!? Offtoperom walnął bym po warnie!