pierwsze boki niunią już zaliczone

jak tylko będę miał czas to zabiorę niunie gdzieś wysoko w góry i zrobie ładną seyjkę zdjęciową <mikolaj>
wiem wiemwujo1 pisze:weź wywal tego big bena bo ją troche oszpeca
a chodź by tu: http://moto.allegro.pl/item490645957_pa ... aniej.htmlbob232 pisze:gdzie można taką paste dostać że osiągnąleś taki efekt? a ten twój kolor to matalic?
ma w zupełności rację, ja mieszkam 1000metrów nad poziomem morza więc już troche wysoko... i naprawdę gdyby nie quattro to niema szans jechać... jak dowali śniegu to amen! To nie jest to co w miastach, że śniegu spadnie 30cm i ruch jest sparaliżowany na ulicach. To są góry i to jest w zupełności normalne. A czasami jak zrobią sie metrowe, nawet dwumetrowe zaspy i trzeba sie przez nie na pare razy przebijać to uwierzcie mi, że połowa z was by zwątpiła i by dalej niejechała. Ale trzeba jakoś do domu dojechać <czapa>barto-team pisze:jeszcze raz podkreślam to niejest żadne katowanie... w górach tak poprostu jest![]()
bardzo często w jedną noc jest taki opad śniegu i nasi wspaniali drogowcy często zaśpią to w takich warunkach trzeba jechać... mieszkam w górach 20 lat i wiem co mówie...uwierzcie mi