Audi B4 Avant - klima,koła,kiera - str 3 - sprzedane.
Audi B4 Avant - klima,koła,kiera - str 3 - sprzedane.
Witam.
Wklejam fotkę Audika ABT Avanta .Zimowa sesja nadchodzi wielkimi krokami ale na razie na parkingu .Lampki to moje dzieło
Wklejam fotkę Audika ABT Avanta .Zimowa sesja nadchodzi wielkimi krokami ale na razie na parkingu .Lampki to moje dzieło
Ostatnio zmieniony 03 lip 2009, 18:43 przez krzysaudi, łącznie zmieniany 3 razy.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
Całkiem ładnie wyszły te lampki, lecz mam pytanie odnośnie kierunków i świateł pozycyjnych, bo kierunkowskazy zajęły miejsce pozycji i gdzie w takim razie umieściłeś owe światła :?: i ogólnie jaki jest sposób zamocowania kierunkowskazów itp. ponieważ taki sposób przeróbki lamp zespolonych jak w twoim aucie pozwala pominąć konieczność zakupu narożników i kierunków z halogenami od V6.
Właśnie .Kierunki weszły w miejsce postojowych światełek a postojówki są w soczewkach .Mam juz zestaw halogenów i kierunkowskazów w zderzak oraz ori listwy na zderzak ale na razie brak czasu na założenie tego.Zreszta jak składałem światła to jeszcze nie mialem tego zestawu i wymyslilem to własnie tak jak jest teraz .
- przemko1982
- Audi 80 Klub