Było robione, bo to są lampy, od sedana B4, avanta B4, a nie coupe.KLAKSON pisze:Ogólnie ładna Coupetka , lecz coś było z przodu robione ponieważ jakaś ta lewa lampa mało spasowana 8-) :mrgreen:
Moje Audi 80 [Coupe B4 2.3NG] :)
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Chłopaku aleś wtopił. Chyba że poszła za 2,5tyś. Rok temu miałem ją kupić ale w niej nic nie działało. Błotnik od B4, klapa otwiera się dopiero jak gril zdejmiesz, Lampy od sedana, szyba pęknięta i malowanie jak pędzlem. Szrot. Miała fajne fele ale były tak poszpachlowane że strach było kupić no i lakier zważony. Były włąsciciel ogólnie fr**er na maksa bo na kozaka myślał że cudo sprzedaje. Szybko się ogarnoł i cwaniactwo telefoniczne się skończyło gdy się spotkaliśmy na oględzinach.
Póżniej stało bardzo długo w szrot komisie. Jedyme wyjście to kupić anglika na części ale lampy to już trzeba kupić europa.
Pisze to żeby się nie rozczulać że ładno.
Póżniej stało bardzo długo w szrot komisie. Jedyme wyjście to kupić anglika na części ale lampy to już trzeba kupić europa.
Pisze to żeby się nie rozczulać że ładno.
stan nie jest za ciekawy ale sie zamieniłem za mazde 323 której nikt nie chciał kupić i nie miałem innego wyboru a chciałem audi coupe
:-|
[ Dodano: 2008-11-28, 17:13 ]
Nie wiem co teraz mam z tym autem robić.Sprzedawać go nie chce.Myśle zeby włozyć cały przód od b3 troszke dopicować i bedzie lala.Technicznie jest w dobrym stanie jak i tył auta,tylko ten przód paskudny jest.Poradźcie koledzy
:-|
[ Dodano: 2008-11-28, 17:13 ]
Nie wiem co teraz mam z tym autem robić.Sprzedawać go nie chce.Myśle zeby włozyć cały przód od b3 troszke dopicować i bedzie lala.Technicznie jest w dobrym stanie jak i tył auta,tylko ten przód paskudny jest.Poradźcie koledzy