Audi B4 Avant By Solskier.
-
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
z tego co wcześniej wyczytałem to będzie inwestował w jakieś "porządniejsze" fele więc te już zostawił sobie na zimę i nie wiem dlaczego wam szkoda alufelg na zimę :roll: czy coś im się stanie ? u prawdziwego maniaka samochodowego, samochód także w zimę musi wyglądać pięknie i tego dowodem jest Solskier <mikolaj>Ezumaru pisze:Z innej beczki, nie szkoda Ci alumków Solskier? Jak dla mnie na zimę tylko stalufelgi, dowód w temacie mojej coupejki :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
bardzo profesjonalne zdjęcia nie wiem dlaczego, ale czegoś mi brakuje z tyłu auta :roll: dobrze zauważył to nasz kolega UFOtm, że brakuje tutaj zdecydowanie blendy od 90-tki chyba, że planujesz jakąś RS-ową blendę (chociaż od 90-tki bardziej mi się podoba) :mrgreen: nawet pomijając tą blendę powiem krótko..... Zaje.... Avant od zaje... rezacza 8-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
O ile kalendarz dojdzie do skutku :roll:AUDI_A6 pisze:piękne foto do kalendarza
Solskier maja racje ludziska ze brakuje z tylu blendy od 90tki albo RSowej i zdecydowanie rowniez daszka nad szyba. Nie myslales zeby zlikwidowac relingi dachowe? wizualnie by to wydłuzylo i obnizyło auto oraz nadało mu smuklosci. A no i wez zesz zrob pozadek z ta koncowka wreszcie, krany musze sie błyszczec :mrgreen: :!:
Pozatym zajebiaszcze foty na tapete jak znalazl 8-)
Pozdro ziomek <ok>