Strona o mojej audi...
- Solskier
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Strona o mojej audi...
Stworzyłem małą i kaleką stronkę na temat swojego auta nim ją wyposzczę (i o ile wypuszczę dla ludu) chcę abyście rzucili okiem i ocenili.
http://solskiervip.w.interia.pl/
http://solskiervip.w.interia.pl/
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
To ja ponarzekam...
O mnie:
... zrezałem ... - ktoś kto nie wie o co chodzi, nie bywa na forach poświęconych "rezaniu" będzie się głowił o co chodzi....
Moja pasja:
niby wszystko fajnie, ale za dużo tego na raz, zdjęcia czytają się długo, może warto podzielić sobie opis furki na etapy, co zostało zrobione i do tego kilka fotek i dobry opis, nikomu nie będzie się chciało czytać całości, bardziej interesujące są konkretne aspekty przeróbek.
Diagnostyka:
Podajesz nr telefonu by za chwilę w zakładce...
Kontakt:
..powiedzieć
Dostępnym również kontakt telefoniczny
nr podany w dziale "diagnostyka" nie udzielam porad na telefon.
przecież to zdanie nie ma sensu logicznego
Ogólnie strona wydaje się surowa bardzo, może to się podobać ale niekoniecznie, dość duże logo zastosowałeś, ale szkoda że nie ma tam naszego klubowego
Na moje oko przydał by się jakiś łagodny jasny kolor (ale kolor nie biały) w tle + jakiś inny baner. Zmieniłbym czcionkę którą jest zrobiony text. Ta co jest, jest zbyt duża i za bardzo "cienka".
Co do opisów się nie wypowiadam, ale uważam że jeśli już robić stronę to opisy powinny być dokładne a odnośniki do forum PKA80 powinny być potraktowane jako " masz uwagi spostrzeżenia wyraź je >>tutaj<< " oglądający w sumie nie musi widzieć całego linka tylko jego nazwę, takie linki jak zastosowałeś są nieprofesjonalne. I jeszcze "Fotostory z rezania AC / BC" po co taki link ? Jeśli już to weź te fotki zapodaj na swojej stronie i je ładnie opisz.
Sorki że się tak rozpisałem może wyjdzie Twojej stronce na dobre, nie musisz brać tego co napisałem do siebie bo ze mnie żaden expert
O mnie:
... zrezałem ... - ktoś kto nie wie o co chodzi, nie bywa na forach poświęconych "rezaniu" będzie się głowił o co chodzi....
Moja pasja:
niby wszystko fajnie, ale za dużo tego na raz, zdjęcia czytają się długo, może warto podzielić sobie opis furki na etapy, co zostało zrobione i do tego kilka fotek i dobry opis, nikomu nie będzie się chciało czytać całości, bardziej interesujące są konkretne aspekty przeróbek.
Diagnostyka:
Podajesz nr telefonu by za chwilę w zakładce...
Kontakt:
..powiedzieć
Dostępnym również kontakt telefoniczny
nr podany w dziale "diagnostyka" nie udzielam porad na telefon.
przecież to zdanie nie ma sensu logicznego
Ogólnie strona wydaje się surowa bardzo, może to się podobać ale niekoniecznie, dość duże logo zastosowałeś, ale szkoda że nie ma tam naszego klubowego
Na moje oko przydał by się jakiś łagodny jasny kolor (ale kolor nie biały) w tle + jakiś inny baner. Zmieniłbym czcionkę którą jest zrobiony text. Ta co jest, jest zbyt duża i za bardzo "cienka".
Co do opisów się nie wypowiadam, ale uważam że jeśli już robić stronę to opisy powinny być dokładne a odnośniki do forum PKA80 powinny być potraktowane jako " masz uwagi spostrzeżenia wyraź je >>tutaj<< " oglądający w sumie nie musi widzieć całego linka tylko jego nazwę, takie linki jak zastosowałeś są nieprofesjonalne. I jeszcze "Fotostory z rezania AC / BC" po co taki link ? Jeśli już to weź te fotki zapodaj na swojej stronie i je ładnie opisz.
Sorki że się tak rozpisałem może wyjdzie Twojej stronce na dobre, nie musisz brać tego co napisałem do siebie bo ze mnie żaden expert
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Solskier
- Forum Audi 80

- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Stronę napisałem w przeciągu 2 dni (nie siedząc na dniom za długo) wiec dla tego jest jak jest :mrgreen: Skuciok, dzięki za uwagi na pewno z nich skorzystam jak tylko czas pozwoli i jak powoli bedę przebudowywał stronę.
Co do zakładek są zrobione prawię na siłę wiec ponapisywane są na razie głupoty <mikolaj>