siemaneczko blende może dorwe ale musisz mi się przypominać a co do gleby to jakoś lipnie się jeżdziło takim mieciutkim :mrgreen:maniek75 pisze:willi,
A mówiłes że będziesz taki grzeczny i co?
Gleba cię jednak zwycieżyła <ok> I rezana końca nie ma <ok>
Ale blendziocha jast cacunio
Nie masz takiej od cabrio?
[ Dodano: 2008-11-30, 22:06 ]
oto link do nich http://moto.allegro.pl/item488250430_au ... c5_c4.htmlslawek88yo pisze:podrzucił byś linka do nichwilli pisze:moduły diodowe które zakupiłem na allegro dzięki koledze SZULA
[ Dodano: 2008-11-30, 22:09 ]
właśnie co do zegarów to szukam jakiś żaróweczek bo ten bursztym zaczyna mnie teraz drażnić a co do paliwka to wpadnij to troche ci oddam w dobrej cenie :mrgreen: a co do silnika i zapłonu to z zapłonem dalej mam problemy(kwestia przyzwyczajenia) a silnik :?: ABK nie chcem wolał bym włożyć już 2.8 V6goldi j51 pisze:Widzę kolego że idziesz powoli do przodu <ok> te podświetlenie zegarów masz czerwone :?: może zdjęcie tak pokazuje jak by były bursztynowe ale tył zajefajnie wygląda no i gałeczka miodzio jeszcze jedno odlej mi troszkę paliwa bo widzę że masz pełen bak :mrgreen: jak byś tam jeszcze wstawił ABK to już byłby kosmos mam nadzieję że już nie masz problemów z tym zapłonem i jak znam ciebie to już pewnie siedzisz i pijesz pozdro
[ Dodano: 2008-11-30, 22:11 ]
kolego zdjęcie było zrobione tak żeby ładnie wyglądało ale zawsze jeśli mi będzie przeszkadzał kolor za jasny mogę pokrętłem w liczniku troszke podkręcić i będzie łagodniejsze :mrgreen:noorbi pisze:Blenda super, ringi wiadomo - też.
Ale podświetlenie jak dla mnie za ostre, ja zrobiłbym delikatniejsze.