Sesja wiosenna nieudana
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
uupppssssss.... no nie zaciekawie! nie martw sie mum, poradzisz sobie, lalunie jeszcze tak dopiescisz ze nie bedzie sladu!!! heh z tego co piszesz juz jest lepiej!!!
coz, zdarza sie - pól roku temu mialem podobna stluczke prawie to samo + chlodnica jeszcze - w mojej B2 jce. i dalej jezdzi sladu nie ma - ale rozstałem sie z nia ;-(
coz, zdarza sie - pól roku temu mialem podobna stluczke prawie to samo + chlodnica jeszcze - w mojej B2 jce. i dalej jezdzi sladu nie ma - ale rozstałem sie z nia ;-(
lepiej kup zdrowy zderzak, bo robienie z dwóch jednego, mija sie z celem zacznie pękać tam gdzie był klejony, pisze z własnego doświadczenia...i będzie to mizernie wyglądać...mum1n pisze:Zmienilem sam klosz reflektora i kierunkowskaz. Naprostowalem maske i grilla. Dostalem od znajomego zderzak od B4 tylko ze uszkodzony z lewej strony. Nie wiem czy jest sens zrobic z dwoch jeden. Oplaca sie tak dziechcic czy lepiej kupic nieorginalny do malowania za 250 zl?
a zderzak kupisz już za 150zł, za 200zł w Jasienicy sprzedają zderzaki audi cabrio po 99roku :lol:
mum1n, powodzenia w naprawie
tutal niestety tez nie udana sesja kolegi o wiele gorsza niestety nienadaje sie juz do naprawy http://wilu8.fotosik.pl/albumy/161375.html
tutal niestety tez nie udana sesja kolegi o wiele gorsza niestety nienadaje sie juz do naprawy http://wilu8.fotosik.pl/albumy/161375.html
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: