ty mój kochany :mrgreen: hahaduo pisze:rezaj rezaj rezaj ziooom buziaczki z jezyczkiem chlopaki
AUDI COUPE by Carol
planów sporo , ale tajemnica słodką jest <ok>BAX pisze:ale rąbka tajemnicy to możesz uchylić :?:
ajć dzięki za buziaczki a i oczywiście za kieruneczkiduo pisze:jak to rozumiec :mrgreen:wujo1 pisze:tworzycie ładny zespół
eeej karol ciesze sie ze przyczynilem sie do swiecenia twoich kirunkow .. kryska widze zajela sie swieceniem twoich kół ... rezaj rezaj rezaj ziooom buziaczki z jezyczkiem chlopaki
można założyć made in allegro tylko po co robić wieś <ok>AUDI_A6 pisze:No, bo raczej nic ciekawszego do Coupe B3 się wymodzić nie da.
ori the best :!:
[ Dodano: 2009-01-27, 13:24 ]
Przyszedł czas odświeżyć trochę temat , chodź mody drobne i nie za dużo
Ostatnio zostały uzupełnione pewne braki które mnie denerwowały :evil:
Mianowicie brakowało drewna nad schowkiem które w końcu udało mi się zdobyć i nie ma potrzeby wymiany deski :lol:
Dokuczał też brak tylnej wycieraczki i spryskiwacza na szybkę , uzupełnione 8-)
Kupiłem również kratkę w zderzak na razie tą długo niebawem zawita krótka
W środeczku zawitał też zestawik CB Unidena z antenka Hustlera
Wymieniłem także tylne lampy z ciemniejszym czerwonym kierunkowskazem
I najbardziej co mnie wkurzało to manualne szybki , zostały wyjęte i zawitała elektryka ori z wiązką z Audi Coupe oczywiście
niebawem kolejne mody :mrgreen:
i Sesyjka :
PS. Podziękowania dla KRYSTYNY za pomoc w modach <ok>
Do przyszłego <lol>
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, 12:15 przez Carol, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
AA no to ja odkopię temat, bo spadł daleko daleko :mrgreen:
Pięknie pięknie coraz ładniej niunia się prezentuje. Oby do wiosny zagości zawiecha i dobre koło będzie malina.
PS. Zapomniałeś o gałace z A4 w drewnie, którą Ci oferowałem, a to też jakiś mod :mrgreen:
Aha i radyjko masz Unidena 520 z antenką Hustlera gamoniu <rotfl2>
Pięknie pięknie coraz ładniej niunia się prezentuje. Oby do wiosny zagości zawiecha i dobre koło będzie malina.
PS. Zapomniałeś o gałace z A4 w drewnie, którą Ci oferowałem, a to też jakiś mod :mrgreen:
Aha i radyjko masz Unidena 520 z antenką Hustlera gamoniu <rotfl2>
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub