[Moje b4 80 Avant 1Z 95r]
[Moje b4 80 Avant 1Z 95r]
Witam wszystkich w końcu wrzucam troszkę foto na początek z hamowni brudne troszke ale niestety takie warunki były na ulicy po dojechaniu Avancik wyglądał jak na foto
no i wykresik <ok>
troszkę opisu:
-przebieg 268 000 km
-motorek <ok> oczywiście seryjny zetorek na pierburgu
-bez jakich kolwiek zmian(bynajmniej na razie) wszystko ori na wiosnę mocniejsze wtryski
-wyposażenie 2x airbag
-grzane fotele
-szyber dach
-obrotomierz+ringi na zegarach,no i oczywiście zmiana podświetlenia z marchewkowego na czerwony,do tego użyłem żaróweczek 2w i lakier do zaprawek czewony
-el.lusterka
-el.szybki x2
do zmodzenia koników został zmieniony ECU+sofcik z kilkoma poprawkami aż do obecnego efektu i tu wielkie ukłony za pomoc dla
Ttunera Piotra
dalsze opisy i foty wkrótce
no i wykresik <ok>
troszkę opisu:
-przebieg 268 000 km
-motorek <ok> oczywiście seryjny zetorek na pierburgu
-bez jakich kolwiek zmian(bynajmniej na razie) wszystko ori na wiosnę mocniejsze wtryski
-wyposażenie 2x airbag
-grzane fotele
-szyber dach
-obrotomierz+ringi na zegarach,no i oczywiście zmiana podświetlenia z marchewkowego na czerwony,do tego użyłem żaróweczek 2w i lakier do zaprawek czewony
-el.lusterka
-el.szybki x2
do zmodzenia koników został zmieniony ECU+sofcik z kilkoma poprawkami aż do obecnego efektu i tu wielkie ukłony za pomoc dla
Ttunera Piotra
dalsze opisy i foty wkrótce
Ostatnio zmieniony 05 lip 2010, 22:36 przez endriu210, łącznie zmieniany 9 razy.
-
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
No to mogę się założyć że tyle tam nie ma Nm pomijając nawet fakt ze moment jest strzelony a potem nie ma czym jechać. Ciekawe jak bym zmierzł tam swojego to pewnie wyszło by z 500Nm, ale czekam na wypowiedz właściciela. <ok>Daras pisze:znam to auto i powidzieć moge ze zap***dala ładnie w końcu prawie 120KM i 320Nm w 1 zetorku to zacny wynik biorąc pod uwage seryjne graty i tylko zmieniony program
Wiem że, to co wyszło na hamowni to zawyżone moment miał być strzelony o mi chodziło ale potem, nie jest tak żle jedzie jeszcze w porównaniu do seryjnego 1Z no ale,zawsze można to zmienić parawda 8-)Solskier pisze:No to mogę się założyć że tyle tam nie ma Nm pomijając nawet fakt ze moment jest strzelony a potem nie ma czym jechać. Ciekawe jak bym zmierzł tam swojego to pewnie wyszło by z 500Nm, ale czekam na wypowiedz właściciela. <ok>Daras pisze:znam to auto i powidzieć moge ze zap***dala ładnie w końcu prawie 120KM i 320Nm w 1 zetorku to zacny wynik biorąc pod uwage seryjne graty i tylko zmieniony program
Witam ...no niestety ,jaka hamownia ..takie krzywe na wykesieSolskier pisze:No to mogę się założyć że tyle tam nie ma Nm pomijając nawet fakt ze moment jest strzelony a potem nie ma czym jechać. Ciekawe jak bym zmierzł tam swojego to pewnie wyszło by z 500Nm, ale czekam na wypowiedz właściciela. <ok>Daras pisze:znam to auto i powidzieć moge ze zap***dala ładnie w końcu prawie 120KM i 320Nm w 1 zetorku to zacny wynik biorąc pod uwage seryjne graty i tylko zmieniony program
można by po nich sądzić, że po wystrzale niutonów z dołu ..auto na wyższych obrotach już wogóle nie ciągnie ..a tak nie jest
Solskier... znasz moją robote i wiesz że lipy w programie nie ma.... auto musi zamiatać
zresztą niech endriu sam sie wypowie w tej kwestii
jak różnie mogą przedstawiać sie krzywe na wykresach ...niech świadczy poniższy przykład ..auto o podobnej mocy
audiA4 AHU ,zwyky, bezpieczny,bezdymny setup silnika 90PS
Pozdrawiam