I to jest nauczka na przyszłość aby nie otwierać zamkniętych tematów..Solskier pisze:Jacek ale tu nie jest problem z ogłoszeniami, tu problem polega na tym ze chłopaki urządzili sobie w konkretnym temacie pogawędke o pierdołach i jeszcze na domiar złego zaczęli się nawzajem oczerniać.Oofol pisze:Z ogłoszeniami jest czasem ciężko bo sam czasem coś wystawię i do końca nie wiem w jaki dział co upchnąć i mam chęć wystawić to w różnych działach ale tego nie robię.
Radek wyraźnie napisał - jeden wybryk i temat zamknięty - trzeba być słownym.a bym wywalił wszystkie te OT i niech temat DUO dalej żyje - bo chyba o to chodzi!? Offtoperom walnął bym po warnie!
Temat otworzyłem bo mnie o to bardzo prosił Łukasz, chodziło głównie o wyjaśnienie pewnych nieprawdziwych zajść.
Prosiłem o rozwagę.
Dzisiaj rano wchodzę na forum i to co tam zobaczyłem to mało zawału nie dostałem. Chciałem to pozamykać w cholerę ale nie mogłem się zalogować, tzn. niby się logowałem ale chcąc cokolwiek zrobić z postem to przenosiło mnie odrazu na stronę logowania. Dlatego poprosiłem Piotrka aby to pozamykał.