[B4 1,8 ADR]dlugo oczekiwane ale wreszcie jest :)
Witam dzieki za zainteresowanie autkiem
Napis to rzeczywiscie cabrio hehe i oczywiscie to chwyt marketingowy jak slusznie zauwazyl kolega kto zna to oczywiscie wie ze nie bylo cabrio ale głemby jak pogladaja zachwycaja sie ze kłatro JAKIE WIEKSZE KOLA ???!!!! TOZ TO NAJPRAWDZIWSZE 17 CALI ILE MAM ZALOZYC 19 ???? A KTO BEDZIE WTEDY SKaKAL PRZEZ KOLEINY ;)felgi posterta jedne z najladniejszych modeli przynajmniej dla mnie szukalem 3 miesiace uzywanych i znalazlem ,opony 205 50 17 dzieki nim udaje sie normalnie jezdzic wczesniej na poprzedniej cabrio mialem 215 45 17 i juz niestety byla masakra biorac pod uwage ze cabrio nie ma dachu wiec samo z siebie plywa po dziurach wiec wtedy juz naprawde nie dalo sie jezdzic a tak teraz jest optymalnie :)Klimy nie ma ,ale ja jestem zapalonym cabriolerzysta jesli nie pada i tylko jest w miare cieplo jezdze bez dachu wiec niepotrzebuje
[ Dodano: 2007-08-16, 20:44 ]
errata
oczywiscie chodzilo mi o napisy kłatro a nie cabrio sorry za byki
Napis to rzeczywiscie cabrio hehe i oczywiscie to chwyt marketingowy jak slusznie zauwazyl kolega kto zna to oczywiscie wie ze nie bylo cabrio ale głemby jak pogladaja zachwycaja sie ze kłatro JAKIE WIEKSZE KOLA ???!!!! TOZ TO NAJPRAWDZIWSZE 17 CALI ILE MAM ZALOZYC 19 ???? A KTO BEDZIE WTEDY SKaKAL PRZEZ KOLEINY ;)felgi posterta jedne z najladniejszych modeli przynajmniej dla mnie szukalem 3 miesiace uzywanych i znalazlem ,opony 205 50 17 dzieki nim udaje sie normalnie jezdzic wczesniej na poprzedniej cabrio mialem 215 45 17 i juz niestety byla masakra biorac pod uwage ze cabrio nie ma dachu wiec samo z siebie plywa po dziurach wiec wtedy juz naprawde nie dalo sie jezdzic a tak teraz jest optymalnie :)Klimy nie ma ,ale ja jestem zapalonym cabriolerzysta jesli nie pada i tylko jest w miare cieplo jezdze bez dachu wiec niepotrzebuje
[ Dodano: 2007-08-16, 20:44 ]
errata
oczywiscie chodzilo mi o napisy kłatro a nie cabrio sorry za byki
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Nie musisz krzyczeć od razu Sam mam 205/50/17 i wiem jak jest, ale te felgi wyglądają jak 16stki więc moze stąd moja uwaga, a lekki rancik by sie przydał I nie musisz skakać przez koleiny wystarczy troszke zwolnić :-> .Pozdrawiamdrboom pisze:JAKIE WIEKSZE KOLA ???!!!! TOZ TO NAJPRAWDZIWSZE 17 CALI ILE MAM ZALOZYC 19 ???? A KTO BEDZIE WTEDY SKaKAL PRZEZ KOLEINY
Re: [B4 1,8 ADR]dlugo oczekiwane ale wreszcie jest :)
apropo dzwona.. to nie wiem ale na moje oko dostala prawym tylem )) sorki za to kolego.. mimo to piékna sztuka... mam podobna i po przejsciach... ciezko znalezc idealna...