[2.8 aah quattro] hct nowa slicznotka
[2.8 aah quattro] hct nowa slicznotka
oto moje nowe wozidełko audi b4 2.8 quattro :bigyellowgrin:
autko jest z 94 roku ( starsze o rok od poprzedniego ale za to quattro)
autko ma full wyposażenie łącznie z podgrzewanymi spryskami i zamkami w drzwiach
oczywiscie skóra grzanie dupska i wszystko czego nawet teraz nie ma w a4 :scratchchin:
brak tylko spryskiwaczy w zderzaku i tempomatu ale to sie :rezanko: kwestja znalezienia czesci
wydaje sie troszke mułowate w porównaniu do mojego tdi ale to tylko wrażenie chyba
ogólnie wypas bylo gdzies z tylu pukniete ale nie sciaga nie telepie nawet przy 240km/h
1 rzecz jaka zrobilem w niej to, naprawilem co nie świeciło i upitolilem lewarek o jakies 4cm bo w tdi tak mialem i niemoglem sie przestawic <osohozi>
autko jest z 94 roku ( starsze o rok od poprzedniego ale za to quattro)
autko ma full wyposażenie łącznie z podgrzewanymi spryskami i zamkami w drzwiach
oczywiscie skóra grzanie dupska i wszystko czego nawet teraz nie ma w a4 :scratchchin:
brak tylko spryskiwaczy w zderzaku i tempomatu ale to sie :rezanko: kwestja znalezienia czesci
wydaje sie troszke mułowate w porównaniu do mojego tdi ale to tylko wrażenie chyba
ogólnie wypas bylo gdzies z tylu pukniete ale nie sciaga nie telepie nawet przy 240km/h
1 rzecz jaka zrobilem w niej to, naprawilem co nie świeciło i upitolilem lewarek o jakies 4cm bo w tdi tak mialem i niemoglem sie przestawic <osohozi>
Ostatnio zmieniony 12 gru 2008, 01:31 przez hct, łącznie zmieniany 1 raz.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Parę rzeczy bym zmienił (zwłaszcza LPG out) lampy widziałbym ori nie malowane, tył competition i ori zegary białe również wg mnie rażą w oczy, ale jak wiadomo takie auto nabyłeś wiec może coś się jeszcze zmieni Grunt ze ma Q silnk można wywalić i wstawiać coś mocnego <ok> I muszę spytać co Cie pokusiło o zmianę Diesla na Bena?
quattro :lol: a gazu nie wywale bo na bene nie wyrobie a na gazie to mniej wiecej tyle samo co tdi mnie wychodzi troszke wiecej, na bezzynie zawsze moge jechac nie musze instalacji demontowac
co do spalania jak narazie najmniej na trasie (mega równa jazda bez zbednych przyspieszen i max co jechalem monentami 140 ) to spalila mi 10,3L gazu
normalnie na trasie okolice 13
a po miescie to zanotowalem i 22
ogólnie BC w miescie wyswietla kolo 16 a na trasie 10L
co do spalania jak narazie najmniej na trasie (mega równa jazda bez zbednych przyspieszen i max co jechalem monentami 140 ) to spalila mi 10,3L gazu
normalnie na trasie okolice 13
a po miescie to zanotowalem i 22
ogólnie BC w miescie wyswietla kolo 16 a na trasie 10L