Audi B4 Avant By Solskier.
Mówimy tu o aucie do ścigania się czy do jazdy na codzien, bo niektorzy probuja cos udowodnić przedstawiając samochody które jeżdzą na 1/4 mili... A mowa jest chyba o samochodzie którym się jezdzi na codzien, tak ? Spoko szpere można wpakować ale bałbym sie tym autem jezdzic w trasy i robic 40 tysiecy rocznie jak Piotrek. 250 koni jest spoko w benzynie bo niutony nie są jeszcze takie straszne ale 250 koni w dieslu który pewnie ma kolo 500 niutów to powodzenia w jeżdzeniu takim czymś...
labek pisze:Mówimy tu o aucie do ścigania się czy do jazdy na codzien, bo niektorzy probuja cos udowodnić przedstawiając samochody które jeżdzą na 1/4 mili... A mowa jest chyba o samochodzie którym się jezdzi na codzien, tak ? Spoko szpere można wpakować ale bałbym sie tym autem jezdzic w trasy i robic 40 tysiecy rocznie jak Piotrek. 250 koni jest spoko w benzynie bo niutony nie są jeszcze takie straszne ale 250 koni w dieslu który pewnie ma kolo 500 niutów to powodzenia w jeżdzeniu takim czymś...
... Za wszelką cene widać że chcesz udowodnić że się nie da .... jak się da
Auto się wyczuje i nie ma problemu :mrgreen:
Dobra kończymy pany OT w poście Piotrka bo się wkurzy chłopak i zamiast ARL wsadzi LPG :mrgreen:
... ReZać ReZać i nie przestawać
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
witaj Solkier powiedz mi od czego dokladnie jest ten tyny Twoj zderzaczek?? ja chce zamontowac podobny u siebie w B3 pomoz prosze. mam takie pozycje:
-AUDI B4 (80) cabrio zderzak tylny
-Audi B4 cabrio coupe zderzak tylny tył s2 rs2 80
-zderzak od b3 coupe
wygladaja na pierwszy rzut oka tak samo nie wiem jak z dlugoscia. prosze odpisz w moim temacie.
viewtopic.php?t=23252
pozdrawiam
-AUDI B4 (80) cabrio zderzak tylny
-Audi B4 cabrio coupe zderzak tylny tył s2 rs2 80
-zderzak od b3 coupe
wygladaja na pierwszy rzut oka tak samo nie wiem jak z dlugoscia. prosze odpisz w moim temacie.
viewtopic.php?t=23252
pozdrawiam
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Jak na razie to tylko dupcia Ale już pracuje nad całością <ok>Ta dupcia w Avancie Piotrka to extra klasa! :mrgreen:
No niestety nie bo ten co ja mam jest od S2 Avant wygląda identycznie jak Competition ale wg paru katalogów ma inny nr, kiedyś sam sprawdzę jaki nr ma mój i porównam z etką.tylny zderzak jest od audi competition
goldstarb3, Masz B3 i wsadzaj zderzak od B3 od B4 nie zapasi nawet choćby z racji wyciećia dziury na wydech w innym miejscu.