Audi B4 Avant By Solskier.
tak jak koledzy mówią wyżej... zapatrzyła sie na furke i masz babo placek... co bedzie jak założysz tą fele o której mówiłeś :shock:
z tym sie nie zgodzę, nikt nie był na miejscu zdarzenia więc osądy proszę zchować do kieszeni, wiem jak solskier jeździ bo jeździć umie... sam, kilka razy bym potrącił już nie jednego bo lezą jak te qrw.... ŚW. krowy łep do góry i zapominają o tym że zatrzymać 1500kg nie jest tak prosto (nawet z bardzo małej prędkości) niż zrobić jeden krok mniej...noorbi pisze:xxtomek,
Była na pasach, więc jasne czyja wina...
B4ME, ale ja wcale nie napisałem że Solskier to zły kierowca. :shock: Broń Boże.
Zgadzam się że wyłażą na pasach wprost przed auto, co nie zmienia faktu że wina jest według prawa Kierującego. Czasami niesprawiedliwie ale cóż takie przepisy...
Podejrzewam że Solskier to dobry kierowca ale cholera pecha miał....
Zgadzam się że wyłażą na pasach wprost przed auto, co nie zmienia faktu że wina jest według prawa Kierującego. Czasami niesprawiedliwie ale cóż takie przepisy...
Podejrzewam że Solskier to dobry kierowca ale cholera pecha miał....
Ech szkoda autka, wlazła gupia baba pod koła jak swieta krowa ewidentnie z tego co piszesz, niekoniecznie to w swietl;e prawa twoja wina nawet jesli byla na pasach bo jest jeszcze cos takiego jak wtargniecie pieszego pod kola.
Dobry jestes nie ma co, długo nie myslales co zrobic :mrgreen: tez tak było i u mnie jak miałem stluczke, szybka akcja czesci i do roboty, wierze ze bedzie teraz jeszcze ładniejsza niż wczesniej, mozesz przy okazji polereczke strzelic albo przy okazji maznac cos jeszcze w kolor np blende pod rejestracje albo klameczki
Piszesz ze kupiłes ori halogeny ale czy do zderzaka S2 :?:
Dobry jestes nie ma co, długo nie myslales co zrobic :mrgreen: tez tak było i u mnie jak miałem stluczke, szybka akcja czesci i do roboty, wierze ze bedzie teraz jeszcze ładniejsza niż wczesniej, mozesz przy okazji polereczke strzelic albo przy okazji maznac cos jeszcze w kolor np blende pod rejestracje albo klameczki
Piszesz ze kupiłes ori halogeny ale czy do zderzaka S2 :?: