Tak do zderzaka S2.Słonik pisze:Piszesz ze kupiłes ori halogeny ale czy do zderzaka S2 :?:
Audi B4 Avant By Solskier.
- goldstarb3
- Forum Audi 80
- Kontakt:
bardzo jej szkoda ja mialem tez przykre zdarzenie wiec wiem co to znaczy. Solkier mam ogromną prosbe co bedziesz robil z reszta tego przedniego zderzaczka?? odezwij sie bo ja jestem zainteresowany. przepraszam ze tak pytam po zdarzeniu kiedy jeszcze napewno nie oswoiles sie z tym no ale mysle ze mi to wybaczysz. mnie niby kumpel w moja wjechal bydlackim wozkiem widlowym (ladowarka do wegla) wcosnal w lewy blotnik akurat nad kolem i zagial caly blotnik. niestety musialem go wymienic i musze szukac lepszego mialem ja zaledwie 3 tygodnie. jeszcze nie byla na polskich blachach. w poludnie zagial a godzine poaniej odebralem numery. w dodatku nie bylo policji gdyz znajomy. ale zaluje bo jeszcze musialem dolozyc do interesu.
Współczuję zdarzenia tylko że nie potrzebnie przyjmowałeś mandat bo z tego co napisałeś ona weszła na przejście z twojej prawej strony (inna sprawa jeżeli z lewej)i wpadła na ciebie czyli to się nazywa wtargnięcie na przejście i nie ma że to pasy :evil: Bo pieszy wchodząc na przejście powinien się upewnić czy może wejść czy nie.
Miałem identyczną sytuację w Legionowie. Odwoziłem ciotkę i prawie pod jej blokiem wbiegła mi babcia na pasy, ja byłem w tym momencie jakieś 3m od pasów i miałem jakieś 40-50 km/h. I stało się Próbowałem hamować i uciekać na lewy pas ,ale i tak wpadła mi na maskę. Całe szczęście nic jej się nie stało byli świadkowie którzy powiedzieli jak było (i byli też gapie których miałem ochotę zaj......ać za to że chociaż nie widzieli całej sytuacji to wyzywali mnie od piratów, gówniarzy i ogólnie gdyby nie było policji pewnie by mnie zlinczowali ). Policja zmierzyła drogę hamowania popatrzyli na samochód i ........ wypisali babci mandat na 50zł za wtargnięcie na przejście dla pieszych i zapytali się czy nie mam na pewno nic uszkodzonego bo jeżeli tak to wszystko pujdzie z ubezpieczenia tej pani.
Podsumowując pieszy nie jest "świętą krową".
A furkę się odnowi i będzie jeszcze ładniejsza.
Miałem identyczną sytuację w Legionowie. Odwoziłem ciotkę i prawie pod jej blokiem wbiegła mi babcia na pasy, ja byłem w tym momencie jakieś 3m od pasów i miałem jakieś 40-50 km/h. I stało się Próbowałem hamować i uciekać na lewy pas ,ale i tak wpadła mi na maskę. Całe szczęście nic jej się nie stało byli świadkowie którzy powiedzieli jak było (i byli też gapie których miałem ochotę zaj......ać za to że chociaż nie widzieli całej sytuacji to wyzywali mnie od piratów, gówniarzy i ogólnie gdyby nie było policji pewnie by mnie zlinczowali ). Policja zmierzyła drogę hamowania popatrzyli na samochód i ........ wypisali babci mandat na 50zł za wtargnięcie na przejście dla pieszych i zapytali się czy nie mam na pewno nic uszkodzonego bo jeżeli tak to wszystko pujdzie z ubezpieczenia tej pani.
Podsumowując pieszy nie jest "świętą krową".
A furkę się odnowi i będzie jeszcze ładniejsza.
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: