Audi B4 AVANT by lluukkaasss
-
- Forum Audi 80
Audi B4 AVANT by lluukkaasss
[center]Moja landryna , sam sprowadziłem , prywatnie od Niemca, od 1 właściciela...
Czarna perła z 1993 roku,
ABS
wspoma,
el dach,
central + alarm,
welury
zawieszenie weitec 60mm nowe
alu seryjne 15
Totalny bezwypadek sprawdzana od A do Z wlacznie z gruboscia powłoki wszysto fabryka.
Bardzo fajnie mi sie nia pomyka to juz moje drugie b4 pierwsze to 1.9 tdi sedan tu zas ABT 90 KM ale to nie auto wyscigowe, auto bedzie zrobione jak kazde moje po niemiecku nisko szeroko i ze smakiem. Felgi oczywiscie minimum 9-10 cali na pieknym rancie moze juz na dniach cos sobie zwioze zza granicy:) najchetniej borbet T 9J albo BBS RM
[/center]
23.12.2008 AKTUALIZACJA
Auto dostalo prezent BROCK b2 . 8x5 x17 ;D
Musialem zalozyc chociaz na chwile, bedzie polerka rantów + dystans na tyl co by bylo szerzej <ok>
:mrgreen:
Czarna perła z 1993 roku,
ABS
wspoma,
el dach,
central + alarm,
welury
zawieszenie weitec 60mm nowe
alu seryjne 15
Totalny bezwypadek sprawdzana od A do Z wlacznie z gruboscia powłoki wszysto fabryka.
Bardzo fajnie mi sie nia pomyka to juz moje drugie b4 pierwsze to 1.9 tdi sedan tu zas ABT 90 KM ale to nie auto wyscigowe, auto bedzie zrobione jak kazde moje po niemiecku nisko szeroko i ze smakiem. Felgi oczywiscie minimum 9-10 cali na pieknym rancie moze juz na dniach cos sobie zwioze zza granicy:) najchetniej borbet T 9J albo BBS RM
[/center]
23.12.2008 AKTUALIZACJA
Auto dostalo prezent BROCK b2 . 8x5 x17 ;D
Musialem zalozyc chociaz na chwile, bedzie polerka rantów + dystans na tyl co by bylo szerzej <ok>
:mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 gru 2008, 15:23 przez lluukkaasss, łącznie zmieniany 7 razy.
-
- Forum Audi 80
tutaj moze zeby nie bylo ze tylko słowami rzucam o Niemieckim stylu...
Moja poprzednia furka Astra g jezdzilem nia ponad rok kupilem jako totalna serie, finalnie wygladala tak:
tu jeszcze przed odmalowaniem boczku ktory otarłem
a to moje mk3 dawne dzieje , tez kupilem jako serie...
POZDRAWIAM maniakow GERMAN TUNINGU
Moja poprzednia furka Astra g jezdzilem nia ponad rok kupilem jako totalna serie, finalnie wygladala tak:
tu jeszcze przed odmalowaniem boczku ktory otarłem
a to moje mk3 dawne dzieje , tez kupilem jako serie...
POZDRAWIAM maniakow GERMAN TUNINGU
-
- Forum Audi 80