Lampiszony odpowiednie jak najbardziej, choc wg mnie nie pasuje do nich spoile albo one do spoilera ale kwestia gustu oczywiscie no i zamow sobie tłoczona blache o wymiarach ori US w Aleksandrowie Łodzkim.
Pozdro.
audi jak audi mi sie bardziej podoba ta czerwona bestia za nią :mrgreen: dupcia wyglada atrakcyjniej teraz tylko wez ta blende po ludzku zrezaj panocku buziaki od renifera rudolfa <mikolaj>
Dzięki koledzy za miłe słowa
Z perspektywy wygląda lepiej, ale coś mi tu nie gra...
Nie wiem czy to przez zimówki, okropną tablice czy spojler ale coś się prosi o zmianę
Gleba na tył już zamówiona.
PS: Ta czerwona bestia służy mi do streetracingu i lansu 8-)
To jest wersja limitowana... ED :mrgreen:
Pierwsze co mi tu nie pasuje to tablica rejestracyjna, zamow sobie w ori rozmiuarach US a oryginalna woz w bagazniku, druga rzezc ktora na tyle razi w oczy to znaczek OOOO cos bym z nim zrobił , najlepiej chyba zdjoł w tym przypadku(tul bedzie pardziej smukły wizualnie), wywal blende wogole albo zmow sobie US bo ta to ni w zab mi tu nie lezy, zimowki pomijam bo taka pora roku i już.Pozatym fajnie ze bedzie wieksza gleba na tyle 8-)
Pozdro.
Nom spojler średnio mi leży, ale jak go wywalisz to znowu trzeba wymieniać klapę lub ewentualnie szpachlować ostatecznie zatykać czym dziury. Wiec zostaw tak jak jest