[B4 Avant 1Z] Avant s-line
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i juz sa nowe fotki i mody :mrgreen: Teraz aktualnie staram sie rozgrysc tempomat za tydzien powinny byc juz jakies efekty bo aktualnie nie jestem w domu Na allegro mam pare fantow szukajcie pod prezes.pl :mrgreen:
Mam takie pytanko i prosze o wasze sugestie na temat tylniego oswietlenia poniewaz zastanawiam sie nad czarnym pasem a nie czerwonym co wy na to?
Mam takie pytanko i prosze o wasze sugestie na temat tylniego oswietlenia poniewaz zastanawiam sie nad czarnym pasem a nie czerwonym co wy na to?
Jednak zostaje czerwony pas mierzylem czrny ale to nie to jakos mi nie podpasowal Co do kierownicy to jestem bardzo zadowolony :mrgreen: do tego jeszcze dzialajacy tempomacik ktory by nie dzialal gdyby nie forum a szczegulnie za pomoc dziekuje hct :!:
Nastepne mody to mysle nad zderzakiem S2, wtryskami i kompem od AHU ale znajac zycie to w miedzyczasie cos innego sie trafi :mrgreen:
Nastepne mody to mysle nad zderzakiem S2, wtryskami i kompem od AHU ale znajac zycie to w miedzyczasie cos innego sie trafi :mrgreen:
-
- Forum Audi 80